WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WERKZAAMHEDEN IN NACHT MARATHONWEG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De werkzaamheden aan de kruising van de Marathonweg/Westlandseweg/afrit A20 in Vlaardingen zijn in volle gang. Om het verkeer overdag zo min mogelijk hinder te laten ondervinden voert aannemer Van Dijk Maasland een aantal werkzaamheden ’s avonds en ‘s nachts uit. Zo wordt de komende tijd het eerste deel van de Westlandseweg met een extra rijbaan verbreed om deze direct te laten aansluiten op de huidige twee rijbanen. Dat komt straks de doorstroming op dit kruispunt ten goede.

In de komende weken (de periode tot 10 maart) heeft het verkeer vooral in de avond en nacht hinder van de werkzaamheden. Overdag wordt er ook gewerkt, maar krijgt het verkeer niet te maken met afsluitingen en/of omleidingen. Tussen 20.00 uur ’s avonds en 05.00 uur ’s morgens zijn de wegenbouwers volop bezig. Verkeer wordt tijdens deze avond- en nachtwerkzaamheden ter plaatse omgeleid. De bedrijven rondom het kruispunt (BP Marathonweg, McDonald’s, Ibis Hotel en Texaco Hoogstad) blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 maart werkt bouwcombinatie BAAK in opdracht van Rijkswaterstaat in de avond en de nacht op de afrit naar de Marathonweg. De aannemer verwijdert dan het tijdelijke geluidscherm dat daar eind vorig jaar is geplaatst. Voor deze werkzaamheden is de afrit vier nachten afgesloten tussen 21.00 uur en 05.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via afrit 9.

Van vrijdag 10 maart 21.00 uur tot maandag 13 maart 05.00 uur zijn het kruispunt en de af- en oprit van de A20 richting Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Van Dijk Maasland werkt aan de kruising en BAAK werkt aan de afrit. Verkeer wordt omgeleid via de Holysingel en de A20. In maart volgt meer informatie over de afsluitingen en de werkzaamheden.

Meer weten? Op www.vlaardingen.nl/marathonweg vindt u algemene informatie over het project. Wilt u steeds op de hoogte blijven van alle actuele informatie over de werkzaamheden aan de Marathonweg? Download dan de Van Dijk Maasland Projecten app. Dat kan via de website https://app.vdijk.nl/marathonweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *