WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WENSEN BUITENRUIMTE WONINGEN BERGHAVEN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Bewoners en ondernemers hebben kunnen reageren op het Voorlopig Ontwerp voor de buitenruimte rond de nieuwbouw bij de Berghaven in Hoek van Holland, want de plannen zijn nog niet definitief. Er is weliswaar groen licht voor de bouw van veertien woningen op de locatie Berghaven Noord in Hoek van Holland, maar dit vraagt om een herinrichting van de Havenweg, de Cruquiusweg en het parkje op de hoek van de Stationsweg.

De gemeente heeft een Voorlopig Ontwerp van de buitenruimte gemaakt. Bewoners en ondernemers hebben op 14 juli kunnen reageren op dit Voorlopig Ontwerp. Zo’n zes bewoners hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De reacties van deze avond zijn verzameld.

Partijen als de hulpdiensten, Stedin en Eneco krijgen tot begin september de tijd om te reageren op het Voorlopig Ontwerp.

De Havenweg en de Cruquiusweg zijn al een aantal jaar toe aan groot onderhoud en herstraten. De bouw van de woningen is mede-aanleiding voor de herinrichting van beide straten.

Als alles volgens plan gaat, wordt het Definitief Ontwerp eind dit jaar vastgesteld en zal in 2022 worden gestart met de uitvoering.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *