WATERWEG ACTUEEL

WEGSLEEPACTIE SCHIEDAM-OOST

WEGSLEEPACTIE SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- In Schiedam-Oost is een auto met buitenlands kenteken aangetroffen met meer dan vijf openstaande boetes. De auto is weggesleept. De eigenaar moet eerst betalen en kan daarna de auto weer ophalen.

Het niet betalen van boetes voor het verkeerd parkeren in de jeneverstad door buitenlanders komt enkele honderden keren per jaar voor. Parkeerbonnen worden alleen doorgestuurd naar landen, waarmee een verdrag is gesloten: België, Duitsland en Polen. Voor andere buitenlandse kentekens is een extern bureau ingeschakeld. De Schiedamse toezichthouders innen op straat ook niet betaalde naheffingsaanslagen bij het aantreffen van de bestuurder.

Vorig jaar oktober werd bekend dat op dat moment in Schiedam ongeveer dertig buitenlandse kentekenhouders waren die vijf of meer (met een maximum van achtentwintig) naheffingsaanslagen opgelegd hebben gekregen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

februari 11th, 2019

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *