Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEER WAARSCHUWINGEN TEGEN STRANDBEZOEK HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De gemeente Rotterdam heeft vanmiddag opgeroepen om de stranden van Hoek van Holland en Nesselande te mijden. Het zou er te druk zijn.

Voor het eerst in weken zijn een aantal parkeerplaatsen in Hoek van Holland niet afgesloten. Wel is strandtenthouders verboden hun zaken volledig open te stellen. Het gebruik van de wc’s is niet toegestaan, wanneer badgasten daarvoor door het horecabedrijf moeten lopen. Eveneens is het niet toegestaan strandbedden te verhuren.

Tussen eind maart en begin mei waren elk weekend de parkeerplaatsen aan de Badweg en Zeekant afgesloten door de gemeente.

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) wist het allemaal zo zeker op zondag 22 maart: Ga niet naar het strand. Het zou te gevaarlijk zijn.
Op zondag 22 maart werd de bereikbaarheid van het strand voor het eerst bewust beperkt. Het grote aantal bezoekers van de zaterdag daarvoor zou onaanvaardbaar zijn. De Rotterdamse burgemeester kwam zelfs met een videoboodschap om iedereen van het strand te houden.

De gevestigde media wisten in maart met zekerheid te vertellen dat het grote aantal bezoekers 2 weken later (medio 5 april) zou leiden tot een grote uitbraak van ‘corona’ (het griepvirus Covid-19). Het is niet ondenkbaar dat dezelfde media de komende dagen wederom met dezelfde angstaanjagende voorspellingen zullen komen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “WEER WAARSCHUWINGEN TEGEN STRANDBEZOEK HOEK VAN HOLLAND

 1. Voorspellingen komende dagen? Nee hoor, de NOS, RTL en alle kranten lopen zich nu al warm om Rutte en dat geval op Delfblauwe muiltje een voorzetje te geven: De Corona is misschien wel verdwenen op papier maar nu zijn er weer zoveel mensen besmet. De nieuwe leugen: Er komt door de volle stranden nu beslist een HEEEEL grote 2e golf. We schroeven de maatregelen alvast maar weer veel verder op. Wel ik heb nieuws. Er komt helemaal geen 2e golf, dat is allemaal bangmakerij om de bevolking onder de knoet te houden. Osterhaus is er de oorzaak van dat Ab Klink met een miljoen(!) vaccins bleef zitten. Dat die vent nog steeds niet achter de tralies zit verbaast mij. En verder is het gewoon misdadig wat Rutte, die met die muiltjes en het RIVM hebben aangericht, kan er echt geen ander woord voor vinden. Er zijn zelfs ebola-patiënten in Nederland geweest. Toen gingen we ook niet in lockdown.

  Kwa doden zijn er ergere griepgolfen geweest. Dus cira 50% van een griepgolf aan doden is genoeg om mensen hun rechten te ontnemen? Waarom precies mag de overheid een zodanige macht zodanig naar zich toetrekken dat ze hun burgerij praktisch opsluiten en heftig ingrijpen in hun leven? Laat je niet gek maken door media en politici die politiek bedrijven. De anderhalfmeter maatschappij is een sociale dwangbuis en bewezen onzin!

  Ga genieten aan het strand, verlos je van aangeprate angst en vrijheidsbeperking. In Florida (USA) gaan mensen al langer naar het strand, en de corona doden dalen daar het hardst in de VS. Het is nu 26 graden, het virus is buiten al lang uitgeteld. Dat wisten ze 70 jaar geleden al; alle t.b.c. patiënten gingen naar (o.a.) het quarantainegebouw op Heijplaat (staat d’r nog steeds aan de overkant).

  Eigenlijk was er op de Hollandse stranden niets aan de hand. Maar de autoriteiten zijn nu heel verslaafd aan het bangmaken en onderdrukken van de bevolking. Met genoegen zien ze hoe 99% van de mensen de onzin gelooft. Stemt u volgend jaar weer gewoon VVD-D66-GL?

  Tenslotte de ultieme vraag.. Wat is belangrijker. Het ego van Jaap van Dissel, en die met die Delfsblauwe muiltjes en altijd een handspiegel binnen bereik, of de welvaart en het welzijn van 17.000.000. mensen?

 2. Deze hele kwestie is voor zorgpersoneel met name heel ingrijpend geweest.
  Terwijl half Nederland aan z’n zak lag te krabben met een biertje in zn andere hand (“thuiswerken”)
  konden zij nog harder dan eerst aan de bak.
  Ik pleit hier voor een substantiële bonus voor al deze mensen!
  Geen fondsen? Er is voor steunfondsen voor onze EU – slurpers ALTIJD geld!

  NIET KLAPPEN, MAAR FLAPPEN!

  1. Nee hoor, Hans. Dat begrijp je best. De Bijbel zegt: ‘De waarheid zal je vrij maken’, ik voeg eraan toe, dat de waarheid je vaak eerst heel kwaad zal maken, omdat je die niet wilt erkennen en aanvaarden. Wat je hier ziet is dat de angst is uitgewerkt bij de massa. We gaan weer naar het strand. Dat maakt jou boos en opstandig.

   Voor alle duidelijkheid: De media en de overheid spelen onder één hoedje. Doel is om straks een nep 2e golf te verzinnen waaraan wij dan zogenaamd zelf schuldig zouden zijn omdat we ons niet aan hun regels houden. Dan komt een tweede, nog zwaardere lockdown…of een opstand.

   Waarom vond er zogenaamd een wereldwijde uitbraak plaats van het ‘killervirus’? Omdat in vele landen massale opstanden waren tegen de zittende regeringen. Gewoon afgekeken van China. Verzin een nepvirus (want het is gewoon de jaarlijkse griep!!) leg alles plat en pak de macht terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *