RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEER VLAARDINGSE DEMONSTRATIE TEGEN HOAX

VLAARDINGEN- Voor het stadhuis van Vlaardingen is donderdagavond gedemonstreerd, met spandoeken en spreekkoren, tegen de covid-hoax. Het protest vond plaats op het moment waarop de gemeenteraad digitaal in vergadering was en daarom niet aanwezig in de raadszaal. Wel maakte burgemeester Bert Wijbenga (VVD), tegen 20.45 uur, melding van de aanwezigheid van het protest op de Markt, omdat de spreekoren doordrongen tot in het stadhuis. Gescandeerd werd onder meer: ‘VVD asociaal, allemaal voor het tribunaal!’

Namens ONS.Vlaardingen heeft raadslid Josette Hogewoning al vragen gesteld aan het stadsbestuur over de herhaaldelijke protesten en vergelijkbare demonstraties in de haringstad. Hogewoning: ‘ Afgelopen 10 en 11 december was er een kerstmarkt georganiseerd op de Markt. Deze was alleen toegankelijk met een QR-code. Dit leidde tot demonstraties van verschillende groeperingen waaronder een groepje die het hele land door gaan om te demonstreren of vervelend te doen. Door filmpjes op Youtube konden wij waarnemen hoe zij te werk zijn gegaan.’
ONS wil weten of het stadsbestuur bekend is met het bestaan van de protestgroep. Hogewoning: ‘Zo ja, was daar de hoeveelheid blauw op straat op gebaseerd? Zo nee, waar was de hoeveelheid dan wel op gebaseerd?’

De kerstmarkt oogste afgelopen weekend hoon vanwege het weren van mensen zonder QR-pas. De toegangsbewijzen met QR-pas zouden dienen ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al tienduizenden mensen zijn overleden. Haalt u binnenkort niet de aangekondigde boosterprik dan vervalt alsnog uw QR.

7 reacties op “WEER VLAARDINGSE DEMONSTRATIE TEGEN HOAX

 1. Goed dat Josette Hogewoning vragen stelt over dat groepje demonstranten dat met borden met engelse teksten aanwezig was bij de kerstmarkt. Wie stuurt deze groep aan en wie betaalt ze om het hele land te doorkruisen?

 2. Kan iedereen nou eens stoppen met die ongein, er zijn mensen die er wel in geloven en die er niet in geloven.
  Maar laat mij maar lekker genieten van de zorgzame zusters die mij behandelen op de Corona afdeling, houdt u wel rekening mee dat het geen pretje is.

  1. En wat als het een grote bak onzin is, een gedragsexperiment om te testen hoeveel zelfrespect wij nog hebben? Dat het gewoon al die tijd de griep was die rondwaarde? En een hoop angst-porno? Dat het dus een grote framing is om ons in een systeem met NWO te drukken en meer ellende?

  2. Vervelend voor je Ton, dat je in het ziekenhuis ligt met de griep. Dat je net deel moet uitmaken van de 0.01% Nederlanders die, die pech heeft.
   Gun je een spoedig herstel uit de grond van mijn hart.
   Veel sterkte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.