Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEER STIJGING REANIMATIES VLAARDINGEN: 3 BINNEN 24 UUR

VLAARDINGEN- Opnieuw loopt binnen een etmaal het aantal reanimaties op in Vlaardingen. Zondagmiddag 2 januari om 14.30 uur gaat het om een reanimatie in de Baanstraat. Op zaterdag 1 januari is om 15.41 uur de brandweer om assistentie gevraagd bij een reanimatie aan de van Hogendorplaan. Om 18.50 uur moest een AED worden ingezet voor een reanimatie in de Sonoystraat.

Nadat op eerste kerstdag vier reanimatie werden uitgevoerd in Vlaardingen was het de daaropvolgende dagen betrekkelijk rustig. Op 29 december betrof het om 00.17 uur een reanimatie in de Vondelstraat en op 30 december is de brandweer om 09.12 uur ingeschakeld voor een reanimatie aan de Nassaulaan.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

In EU-landen is al maanden sprake van oversterfte. In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect. In de eerste week van december overleden in Nederland naar schatting 4300 mensen. Dat zijn er ongeveer 1250 meer dan verwacht. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden, meldt het CBS. Sinds begin augustus ligt de sterfte boven de verwachte sterfte. Vanaf half oktober is het aantal overledenen wekelijks verder toegenomen.

7 reacties op “WEER STIJGING REANIMATIES VLAARDINGEN: 3 BINNEN 24 UUR

  1. 1 dode door zg corona en het hele land is in rep en roer, 1000 doden per week oversterfte en we horen helemaal niks. Motie van wantrouwen voor VWS, RIVM en de hele regering….

  2. Alcohol consumptie op oude jaar. Die Polen die er wonen doen dagelijks aan comazuipen en op oudejaarsavond gooien ze er een flinke dosis boven op.. Daar krijg je een slap hartzakje van, slappe hartspier, en, jammer voor die vrouwen, ook nog een slappe lul.

  3. Laten we beginnen met het percentage oversterfte bij gevaccineerden te vergelijken met dat van ongevaccineerden. Verder moet bij sterfgevallen onder de gevaccineerden beter naar de oorzaak worden gekeken. Te gemakkelijk wordt gezegd: “corona”, terwijl het “vaccinatie” is.

    1. Helemaal gelijk, de booster is ingezet en overlijden in eens sporters aan hartaanvallen en mensen die verder goed gezond waren. Ik roep al vanaf dag 1 dit is een genocide . Elke ronde (spuit) een laagje bevolking weg. Merken ze het niet zo snel op en uiteindelijk zullen we over enkele honderden miljoenen erachter komen dat die verschrikkelijke niet gevaccineerde wappies niet de oorzaak zijn maar de klokkenluiders waren.

      1. Oh jee, ik heb afgelopen week een boestertje gehad, ik zal meneer pastoor vast bellen. Volgens mij ben ik er binnen 35 jaar wel geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *