Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEER RAAK IN WINKELCENTRUM DE LOPER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een etalageruit in winkelcentrum de Loper in Vlaardingen-Holy is vannacht vernield. De schade is aangericht bij de winkel van Van Dijk mannenmode.

Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) wil alleen extra toezicht bij de Loper ‘wanneer het echt nodig is’. In dat geval kunnen door de gemeente Vlaardingen buitengewone opsporingsambtenaren (boa’s) worden ingezet, ongeacht tijd en locatie, ter ondersteuning van de politie bij de opsporing van inbrekers. Dat liet de burgemeester vorige maand weten aan de fractie Boers (FB).

Eind januari is daadwerkelijk ingebroken bij een van de winkeliers. In april vorig jaar was sprake van een ware inbraakgolf bij de Loper. Dieven hadden de etalageruit vernield en dure brillen weggenomen bij ’t Hart Optiek. Voor de derde maal. Eerder werd ingebroken bij de winkel van Wish.  Bij de Turkse bakkerswinkel werd begin augustus ‘s nachts een ruit vernield.  Dit was de vierde keer.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *