Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEER MOSLIM TERREURVERDACHTE (50) UIT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie heeft afgelopen dinsdag Ahmad S. (50) uit Vlaardingen aangehouden op verdenking van deelneming aan een terroristische organisatie. De man werd aangehouden in PI ‘De Schie’, waar hij momenteel vast zit voor het jarenlang misbruiken van drie minderjarige jongetjes (die in een aantal gevallen niet ouder waren dan 7 jaar). S. is vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris, die heeft beslist dat de verdachte veertien dagen langer blijft vastzitten.

De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode van 2011 tot en met 2018 diverse malen in Libië is geweest en daar betrokken was bij een terroristische organisatie. In de tijd dat hij in Nederland was, heeft hij vermoedelijk contact onderhouden met leden van één of meerdere terroristische organisaties in Libië.

Vlaardingen fungeert als één van de vele verblijfplaatsen in Nederland van gewelddadige moslims. Zo stond Secan A. 2 jaar terug voor de rechter. De Noord-Afrikaan werd op kerstavond 2017 aangehouden in Rotterdam vanwege betrokkenheid bij terrorisme. Bij A. in Vlaardingen zijn video’s over aanslagen gevonden en een lijstjes over brandstoffen, observatiemiddelen en vuurwapens. Op dat moment werkt ook Morad M. uit de Vlaardingse Babberspolder aan plannen voor een aanslag. En tot 2017 is haatprediker Tarik Ibn Ali geregeld gastspreker bij de Al-Hijra moskee in Vlaardingen. Eerder zijn dan al twee handlangers van de Algerijnse terreurverdachte Anis B. opgepakt. Het gaat om twee Antilliaanse mannen waarvan één woonachtig is in Vlaardingen.

Maatregelen tegen moslimterreur ontbreken in het Vlaardingse Integraal Veiligheidsplan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “WEER MOSLIM TERREURVERDACHTE (50) UIT VLAARDINGEN

  1. Wanneer pleuren ze dit moslimtuig nu eens terug. Nederland wordt overspoeld door dit moslimtuig. En maar binnen halen die zielige mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *