Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEEKMARKT VLAARDINGEN MAG TERUG NAAR VEERPLEIN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse weekmarkt kan in theorie weer terugkeren naar het Veerplein. Marktkooplieden mogen vanaf maandag 1 juni hun producten weer aanbieden op de gebruikelijke marktlocaties. Dat heeft de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond bekend gemaakt. In de nieuwe noodverordening van 1 juni 2020 is bepaald dat markten sowieso weer zijn toegestaan.

Naast groente en fruit mogen vandaag ook weer zaken als kleding en drogisterij artikelen verkocht worden op de Vlaardingse markt in het centrum. Op de markten gelden nog wel strikte regels, zowel voor de bezoekers als voor de marktkooplieden om 1,5 meter afstand te houden. De afgelopen weken stond de markt in het centrum opgesteld op het Schoutplein, omdat hier meer ruimte zou zijn om aan de verlichte afstand te voldoen.

Voor meelopers (marktkooplui zonder vaste vergunning) en verkopers van bijvoorbeeld kleding en drogisterijartikelen was er afgelopen maand geen plaats op het Schoutplein tussen de dranghekken, borden met bevelen (1,5 meter afstand verlicht), het afzetlint en de pijlen die een vaste looproute bevelen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *