Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEEKENDAFSLUITINGEN N11 IN AUGUSTUS

Weekendafsluitingen N11 14-17 augustus

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 14 tot maandag 17 augustus onderhoudswerkzaamheden uit op de N11. Het werk bestaat uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten. Vanwege de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met vijftien tot dertig minuten extra reistijd.

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 14 augustus 21.00 uur tot maandag 17 augustus 05.00 uur aan de N11 tussen de aansluiting met de Goudse Schouw en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg. Er wordt gewerkt in de richting van Leiden; richting Bodegraven blijft de N11 gewoon toegankelijk voor weggebruikers.

Omleidingsroutes

Tijdens de werkzaamheden is de N11 tussen de aansluiting met de Goudse Schouw en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg afgesloten.

· Vanuit Alphen aan den Rijn rijdt het verkeer tijdens de werkzaamheden via de N207 en de N446 naar de A4 en via de N207 naar de A12 en de N209.

· Het verkeer Vanuit Bodegraven – Woerden – Utrecht wordt vanaf de A12 omgeleid via het Prins Clausplein naar de A4.

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Extra reistijd

Vanwege de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met vijftien tot dertig minuten extra reistijd.

Aannemer BAM Infra voert de onderhoudswerkzaamheden uit. Het werk bestaat uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten. De (snel)wegen in de provincie Zuid-Holland hebben regulier onderhoud nodig. Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *