Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEEK VAN DE AMATEURKUNST VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- (Amateur)Kunstenaars Vlaardingen opgelet: van 28 mei tot en met 5 juni aanstaande is het de Week van de Amateurkunst (WAK). In Vlaardingen heeft KADE40 de coördinatie van de WAK op zich genomen. Wilt u als (amateur)kunstenaar een bijdrage leveren aan deze week, kom dan donderdag 24 maart 19.30 naar het overleg bij KADE40.

wak 1Het startschot voor de Week van de Amateurkunst (WAK) is gegeven op woensdag 2 maart jongstleden. Tijdens deze meeting bij KADE40 is er een korte introductie gegeven wat de WAK inhoudt, wat de rol van KADE40 als coördinator hierin is en wat amateurkunstenaars zouden kunnen doen om tijdens deze week de (amateur)kunst binnen Vlaardingen onder de aandacht van het publiek te brengen. Tijdens deze brainstorm zijn er een aantal ideeën ontstaan. Donderdag 24 maart worden de mogelijkheden om twee verschillende kunstdisciplines samen te voegen zodat deze gezamenlijk tot een uiting of optreden kunnen komen verder uitgewerkt. De tot stand gekomen resultaten kunnen getoond worden bij KADE40, maar ook op locatie.

De oproep aan alle (amateur)kunstenaars binnen Vlaardingen is: wat gaat u doen tijdens de WAK-week? Wilt u samenwerken met een heel andere discipline? Geeft u bijvoorbeeld een cursus striptekenen en wilt u eens samenwerken met iemand die improvisatietraining geeft? Durft u te mixen en te matchen? Kom dan op donderdag om 19.30 uur naar KADE40. Inloop vanaf 19.00 uur. Gedurende de avond wordt er op een interactieve manier gebrainstormd over wat de verschillende partners tijdens de WAK kunnen gaan doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *