Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEDSTRIJD VERBETERPLANNEN MARNIXFLAT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Onder de noemer Expeditie Marnix konden de afgelopen maand (buurt)bewoners en organisaties hun ideeën indienen bij verhuurder Waterweg Wonen voor het woongeluk in de Marnixflat in de Vlaardingse Westwijk. Gezocht is naar ideeën die bijdragen aan het huidige én toekomstige woongeluk in de flat.

Hierbij lag de nadruk op de thema’s beweging, verbinding en mobiliteit. Deze thema’s zijn naar voren gekomen uit een bewonerslunch waarin de behoeften van de huidige bewoners naar voren is gebracht.
Een jury koos uit ruim dertig ideeën de beste tien uit voor de finale van Expeditie Marnix. Lid van de jury zijn bewoners Koos van Deventer en Marja Bal en ex-wethouder Hans Versluijs (PvdA).

Alle deelnemers, (buurt)bewoners en geïnteresseerde organisaties zijn uitgenodigd om de finale bij te wonen. Op 23 januari 2019 bent u welkom vanaf 14.00 uur en start het programma om 14.30 uur. Vanaf 17.00 uur vindt de borrel plaats, waar alle gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan.

Expeditie Marnix is een samenwerking tussen Waterweg Wonen en adviesbureau Jonge Honden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *