WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WATERPRET VOOR THUISBLIJVERS SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- Ook voor de thuisblijvers tot 15 jaar is er waterpret in Schiedam-Groenoord. Op de grasvelden tussen de Mozartlaan en de Puccinistraat (achter de speeltuin) organiseert de Stichting Aimable het Zomerfestijn. Drie zondagmiddagen in augustus staan hier springkussens en een uitvouwbaar zwembad plus een knutselhoek. Vooral het springkussen met koudwaterstraal is populair, begrijpelijk bij 30,5 graden in de schaduw.

Wanneer organisator Jeffrey Riedewald door de microfoon omroept om allemaal te verzamelen wordt daar door de meeste kinderen gehoor aan gegeven. “Nou ja, voor heel even dan”, grapt de cameraman van weer een ander medium. Het is tijd voor een groepsfoto. Er wordt gelachen en gezwaaid.

Na het fotomoment gaat alle aandacht weer naar het spetteren en glibberen op het grote springkussen, dat fungeert als wildwaterbaan. De modderpoel aan het begin van de wildwaterbaan hindert geen kind. Het maakt de pret des te groter.

De stichting achter het Zomerfestijn heeft een heel diverse doelstelling: het organiseren van activiteiten en doneren van (tweedehands) goederen aan minderbedeelden en het stimuleren en in stand houden van (multi)cultureel (ritueel) erfgoed op het gebied van (uitvaart)zorg.

Op zondag 15 augustus is er nog een keer een Zomerfestijn in Groenoord. Van 12.00 tot 18.00 uur.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *