RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WAPENS VAN STRAAT BIJ GROTE ACTIE VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Twee messen en een pistool zijn onderschept tijdens een preventief fouilleractie op het bedrijventerrein bij de Deltaweg in Vlaardingen-Oost. Het betrof een ondermijningscontrole. Hierbij zijn ook meerdere bekeuringen geschreven voor onder andere gladde banden, gordel en wapenbezit. Daarnaast zijn diverse aanhoudingen verricht.

Het fouilleren was dinsdagavond onderdeel een grootschalige ondermijningscontrole uitgevoerd door de politie, handhavers van de gemeente, douane en het interventieteam.

Tegelijk is ook een verkeerscontrole gehouden op het bedrijventerrein en is gefouilleerd op en rond de drie metrostations in Vlaardingen. Hierbij zijn 91 passanten gefouilleerd. Dit heeft geen wapens opgeleverd.

1 reactie op “WAPENS VAN STRAAT BIJ GROTE ACTIE VLAARDINGEN

  1. Dit is een luchtpistool, schiet je nog geen deuk mee in een pakkie boter. Begin nou eens om auto’s van ettelijke tonnen aan te houden waar noord Afrikaanse jongetjes in zitten die nog te jong zijn om een zesde hands golfje bij elkaar gespaard te hebben. (Etnisch profileren noemen ze dat). Dan vang je pas echt wapens en drugs van de straat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *