Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘WACHTRIJ GROFVUILAFSPRAKEN IRADO VLAARDINGEN VERHOLPEN’

VLAARDINGEN- Voor het ophalen van grofvuil in Vlaardingen hanteert Irado een afhandeltermijn van een week. Dat beweert het stadsbestuur in antwoord op vragen van de fractie Boers (fB). Bij de fB had men vorige maand nog begrepen dat de wachttijd aanzienlijk langer was.

Het gemeentebestuur stelt: ‘Als men zich nu bij Irado meldt voor een afspraak heeft men volgende week een afspraak. De wachttijd voor de elektrische apparaten, matrassen en ijzer was de laatste 1,5 maand opgelopen en is nu middels met extra inzet van Irado teruggebracht tot een week.’

Het Goed verzorgde voorheen de inzameling van matrassen, elektrische apparaten en ijzer. Irado heeft dat dit jaar overgenomen en een schatting gemaakt van het aantal benodigde uren. Door de lockdown blijkt het aantal uren hoger te liggen. Dit is al door de gemeente besproken met Irado. Er worden momenteel extra routes ingezet om de wachttijden te verkorten.

In het voorjaar is de fB vanuit het stadsbestuur ook al eens verzekert dat de problemen echt voorbij waren. Toch kreeg de fB een bericht van een bewoner die op 29 juli Irado belde om een oud bed op te komen halen. Dat werd geregeld, zo kreeg hij te horen, maar dan pas op 18 september.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *