WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WAAG SCHIEDAM IN GEREEDHEID

De Schiedamse Waag is afgelopen week weer voorzien van een echte weegschaal. Luuk Verzijden, bekend als Smederij Rookbaar, heeft de balans met de hand gemaakt. De Schiedamse  smit  spreekt van ‘de tofste klussen die ik ook heb aangepakt.’
De Schiedamse Waag is afgelopen week weer voorzien van een echte weegschaal. Luuk Verzijden, bekend als Smederij Rookbaard, heeft de balans met de hand gemaakt. De Schiedamse smid spreekt van ‘de tofste klussen die ik ook heb aangepakt.’
SCHIEDAM- De komst van de VVV naar de Waag aan de Lange Kerkstraat in Schiedam wordt morgen bescheiden gevierd. Het nieuwe I-Punt S’DAM zwaait om 13.00 uur de deuren open van het volledig verbouwde monument naast de Sint Janskerk.

Het echte feest vindt plaats op zaterdag 2 juli tussen 13.00 en 16.00 uur. Samen met alle waaghalzen (groot en klein) uit Schiedam wordt die dag de opening gevierd van het I-Punt S’DAM in de Waag.
Van de kerktoren tokkelen naar de Grote Markt. Sprinkhanen eten. Met de oculus rift in de achtbaan. Een DJ en dansen op grote hoogte. Gewaagd theater en free runnend door het centrum. Het is een greep uit het programma van GEWAAGD RONDOM DE WAAG .

GEWAAGD wordt één groot zomers feest rondom de Waag en de Grote Markt.

Zie ook: VVV Schiedam eindelijk naar Waag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *