Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VVV EN MUSEUMWINKEL VLAARDINGEN VRIJDAG OPEN

Op de speciale oproep voor ‘Made in Vlaardingen!’ producten heeft zich Netty Roelofs  gemeld met haar Schotse Hooglanders, geïnspireerd op de dieren in de Broekpolder. Wie volgt en wil ook zijn of haar eigenzinnige producten aanbieden via de winkel? Bedoeld voor    lokale (culinaire) creatievelingen, makers en  hobbyisten: om zich te melden met hun eigenzinnige streek- en ‘Made in Vlaardingen! -producten. Samen met de aanbieders  bekijkt de Museumwinkel of  uw product straks vast in het assortiment van de museumwinkel kan worden aangeboden. Zo vindt u straks in het museum niet alleen de geschiedenis van de stad, maar ook de eigenzinnige producten van de stad in de winkel en  helpt de VVV u verder om de omgeving te ontdekken en beleven.
Op de speciale oproep voor ‘Made in Vlaardingen!’ producten heeft zich Netty Roelofs
gemeld met haar Schotse Hooglanders, geïnspireerd op de dieren in de Broekpolder.
Wie volgt en wil ook zijn of haar eigenzinnige producten aanbieden via de winkel? Bedoeld voor
lokale (culinaire) creatievelingen, makers en hobbyisten: om zich te melden met hun eigenzinnige streek- en ‘Made in Vlaardingen! -producten. Samen met de aanbieders bekijkt de Museumwinkel of uw product straks vast in het assortiment van de museumwinkel kan worden aangeboden. Zo vindt u straks in het museum niet alleen de geschiedenis van de stad, maar ook de eigenzinnige producten van de stad in de winkel en helpt de VVV u verder om de omgeving te ontdekken en beleven.
VLAARDINGEN- Het nieuwe VVV agentschap Vlaardingen opent vrijdag, samen met de museumwinkel van Museum Vlaardingen, de deuren. Vanaf 11 uur zijn er aan de Westhavenkade 56 speciale activiteiten voor jong en oud, met een proeverij van lokale producten en een kinderactiviteit.

VVV agentschap Vlaardingen en de museumwinkel presenteren zich vanaf die dag in de ruime ontvangsthal in het nieuwe museumgebouw. Echte blikvangers zijn de karakteristieke entree, een spannende opengewerkte keldervloer met glazen afdekplaat en het speciaal voor de entree ontworpen meubilair van Wilma Kuil en Houdijk Architecten.

De openingstijden vanaf 1 mei tot en met 19 juni zijn; zondag en maandag gesloten, dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur. (Dinsdag 5 mei gesloten.) Vanaf 20 juni is Museum Vlaardingen weer geopend en gelden er andere gezamenlijke openingstijden. Op 20 juni is het museum gratis toegankelijk.

Iedereen die langskomt en zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijgt een presentje en er is ook nog een leuk familiedagje uit te winnen.