Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VVD-WETHOUDER VLAARDINGEN SMIJT MET VERKIEZINGSSLOGAN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse wethouder Bart Bikkers (VVD) heeft de globalitische verkiezingsslogan van zijn partij gebruikt bij de beantwoording van een vraag van het CDA, tijdens de raadsvergadering. Dat is tegen de regels: verkiezingsslogans en partijpropaganda niet zijn toegestaan tijdens (digitale) raadsvergaderingen.

De burgemeester – voorzitter van de vergadering – heeft niets door, maar met een schep oor hoort het raadslid Ron Boers hoe de wethouder verkiezingstaal gebruikt.

Tegen Marieke Thommis (CDA) zegt Bikkers letterlijk: “Dank ook voor de complimenten van mevrouw Thommis. Die wil doorpakken. Volgens mij gaan we dan ‘Samen Sterker Verder’.”

De leus waarmee de VVD de Tweede Kamerverkiezingen volgende week hoopt te winnen (Samen Sterker Verder) is afgeleid van het wereldwijde globalistische ’Build Back Better’. De kreet waarmee in de VS Joe Biden de verkiezingen ingingen en waarmee de laatste democratisch gekozen president uit het Witte Huis werd verdreven (door grootschalige verkiezingsfraude).

Het afgelopen jaar is de term ‘Build Back Better’ een soort internationaal buzzword geworden, dat staat voor de progressieve agenda zoals uiteengezet in de Agenda 2030 van de Verenigde Naties: met ‘duurzaamheid’ en ‘inclusiviteit’ ‒ dat wil dus zeggen: klimaatbeleid en immigratie ‒ als speerpunten. Maar ook de afschaffing van cash geld, de overdracht van soevereiniteit en de introductie van ‘hate speech’-wetten. Wie de term ‘build back better’ gebruikt positioneert zichzelf dus nadrukkelijk in de globalistische beweging.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

8 reacties op “VVD-WETHOUDER VLAARDINGEN SMIJT MET VERKIEZINGSSLOGAN

 1. NEP NIEUWS:

  ‘De kreet waarmee in de VS Joe Biden de verkiezingen ingingen en waarmee de laatste democratisch gekozen president uit het Witte Huis werd verdreven (door grootschalige verkiezingsfraude).’

  Trump is in zekere zin niet democratisch gekozen omdat de bevolking door op onrechtmatige gronden van Facebook verkregen informatie is gemanipuleerd. Trump, duidelijk niet de allerslimste en uitgaande van z’n eigen strategie, dacht daarom waarschijnlijk echt dat ieereen en dus ook Clinton zo te werk zou (kuunen) gaan en stelde dat wanneer hij zou verliezen er (ook) geknoeid moest zijn door Clinton.

  Voor de verkiezing van een tweede termijn was dit standpunt van Trump ongewijzigd. De republikeinen die decennia met zogenaamde Jim Crow wetjes en andere rotstreken de gekleurde kiegerechtigden de toegang tot de stembus onthielden, zagen die mogelijkheden tot schaamteloze obstructie nu verdampen omdat vanwege Corona stemmen per post in sommige staten zou worden uitgebreid.

  Met name gekleurde vrouwen roken daarop hun kans en hebben werkelijk alles op alles gezet om mensen gebruik te doen maken van hun stemrecht, met als gevolg dat Joe Biden de meeste stemmen, anders dan eerst Trump, op legale wijze heeft gekregen en is benoemd tot president.

  Dat ook mensen van kleur nu eindelijk vrijelijk hebben kunnen stemmen vonden de Republikeinen, kennelijk op grond van de witte suprematie-leer, uiteraard ‘niet eerlijk’.

  Begrijp ik het goed dan staat Schiedam Nieuws dus ook voor die witte suprematie gedachte, mede gelet op het standunt dat wordt ingenomen over Zwarte Piet waarbij het ‘niet eerlijk’ wordt gevonden dat die eindelijk eens zou verdampen.

  1. PS

   Herstel: Ook Clinton had de meeste stemmen maar door een volkomen idioot stelsel van kiesmannen dat steeds door de republikeinen wordt gemanipuleerd door steeds de grenzen van kiesdistricten op grond van etniciteit van bewoners zo te wijzigen dat daardoor het maximale aantal kiesmannen bereikt wordt. En ondanks dat valspelen zou de democratie zegevieren.

   Het komt er feitelijk op neer dat de achterlijke blanke, zich tot de middengroepen wanende Amerikaan, eigenlijk vindt dat alleen blanken kiesrecht hebben.

   Het wordt tijd dat ze naar hun eigen land of dat hun voorouders terug keren… 🙂

  2. Sorry maar er zijn vele bewijzen dat er fraude is gepleegd. Bij de post, in de stemburo’s, bij de stemmachines, bij de tellingen en de 14.000 overleden personen die hun stem uitbrachten. Een voorbeeld: de Dominion-stemtelmachine in Georgia telden Trump-stemmen voor Biden.

   Daar weten slecht geïnformeerden in Nederland weinig van. Hier is uitsluitend aandacht in de Nederlandse mainstream media voor de complottheorieën over Trump’s connecties met de Russen en geen enkele aandacht voor de aantoonbare verkiezingsfraude, de connecties van Biden met de communisten in China of die van zijn zoon in Oekraïne

   Trump werd van alles beschuldigd, het gedrag van zijn kinderen onder een vergrootglas gelegd, Twan Huys nodigde een hoer uit in de studio om iets over Trump te zeggen. 4 jaar lang bashen.

   De werkelijke stand van zaken van 4 jaar Trump:

   *Geen oorlog(en) begonnen.
   *Herstel gezondheidzorg.
   *Economie herstelt.
   *Vele honderdduizenden banen erbij.
   *Een vredesverdrag in het midden oosten.

   1. Bij diverse rechtbanken en gerechtshoven, ook die daar waar Trump ‘eigen’ poppetjes heeft geplaatst, zijn al deze ‘feiten’ door de Trump-clan aangebracht maar kon geen greintje bewijs worden geleverd, hoe vaak men het het ook roept.

    Geconstateerd moet worden dat de rechtsstaat daar beter werkt dan hier in Nederland waar ‘Handel in invloed’ tot in de eerste Kamer onlosmakelijk deel uit maakt van de Twee Kaste Participatie Maatschappij.

    Dat hele Biden-zoon verhaal neigt inderdaad naar een milde vorm van nepotisme en lijkt me niet fris, maar dat was nog met de bedoeling om erger te voorkomen. Nederland kent wel ernstiger vormen van geinstitutialiseerd nepotisme wat wordt verkocht als heel gewoon, net als dwangarbeid trouwens dat men in slaven staat Nederland ook als ‘heel gewoon’ probeert weg te zetten in een poging om veroordeling op grond van art. 4 EVRM te ontlopen.

 2. Als er één facet is wat nu onomstotelijk is bewezen, is dat wel het bestaan van de New World Orde: – fraude bij verkiezingen (Trump MOET weg) – alle wereldwijde mainstream media feliciteren Joe Biden – alle linkse partijen feliciteren Joe Biden – geen woord over fraude, hertellingen en kiesmannen.

  Zo veel stemmen voor Biden… echt ongeloofwaardig. En dan ook nog precies in de Staten waar de tellingen waren gestopt en ineens (midden in de nacht) een hoos briefstemmen binnenkwamen.

  Hoezeer je Trump wellicht een onsympathieke man mag vinden, ik vrees dat hij wel degelijk gelijk heeft qua fraude bij de verkiezingen. Aan de linkerkant van de politiek zit de haat zó diep, dat ze alles doen om te ‘winnen’. Die kans lopen we hier ook.

 3. Trump was wel aardig van het padje.
  Hij doet het heel goed als directeur van een bedrijf.
  Niet lullen maar poetsen mentaliteit.
  Maar een wereldmacht kan je niet leiden als een directeur, daar ging hij de mist mee in.
  Maar Bep i.d.d. in Nederland zijn overduidelijk de rechtse partijen in de meerderheid. Maar omdat deze niet willen/ durven samen werken met de P.V.V. blijft de V.V.D. aanmodderen met links. Heel lang geleden was het duidelijker P.V.D.A. was relatief links en de V.V.D. relatief rechts. Daarnaast nog wat kleinere partijen, maar het was wel duidelijker.
  In 1980 kwam daar ineens de Centrum Partij bij, dat was schrikken. Deze partij was te extreem, werd tien geroepen.
  Hedentendage hebben vrijwel alle, toendertijd, zulke ‘nette’ linkse partijen, veel ideeën overgenomen voor hun campagne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *