Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VVD-WETHOUDER SCHIEDAM KANDIDAAT TWEEDE KAMER

SCHIEDAM- De Schiedamse wethouder Fahid Minhas staat op een verkiesbare plaats (nummer 26) van de voorlopige kandidatenlijst van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen. De Vlaardingse wethouder Bart Bikkers staat op nummer 78.

Minhas is sinds mei 2018 wethouder Bouwen en Wonen in Schiedam. Naast zijn wethouderschap handelt Minhas ook in vastgoed. Inmiddels is bekend dat hij recent drie van zijn panden heeft verkocht aan twee pandjesbazen uit Rotterdam. De verkoop aan de pandjesbazen is niet verboden, maar rijmt niet met wat de wethouder zelf predikt. Officieel heeft hij de strijd aangebonden met huisjesmelkers in Schiedam. Volgens de definitie van de wethouder is een huisjesmelker een professionele belegger (met meer dan 5 panden) die bij de aankoop meer biedt dan de vraagprijs. Voor het overbieden heeft de huisjesmelker bovendien geen financiering nodig. Precies zoals het is gegaan bij de verkoop van de panden door Minhas.

Vragen naar onder meer de integriteit van Minhas, in verband met de verkoop aan huisjesmelkers, worden niet beantwoord.

Ook het woningbezit van de wethouder in de Daltonstraat in Schiedam-Oost roept vragen op.  Aangenomen kan worden dat door de verkoop van een rij kluspanden in de Daltonstraat alle huizen in die straat in waarde stijgen. Waaronder ook het bezit van de wethouder. Minhas had tot voor kort twee woningen in de Daltonstraat; één pand met een boven- en een benedenwoning. Een van de twee woningen heeft hij recent verkocht.

De verkiezing voor de Tweede Kamer vindt plaats op 17 maart. De partij van Minhas staat in de peilingen op zo’n 33 virtuele zetels.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “VVD-WETHOUDER SCHIEDAM KANDIDAAT TWEEDE KAMER

 1. Zo zie je maar weer…..

  Hoe grotere leugenaar en oplichter je bent, des te makkelijker het is om in de grootste criminelen organisatie van dit land te kunnen en mogen werken.
  Je kan er alleen maar medelijden mee hebben met dit soort zielloze entiteiten.
  Maar wederom bewijst dit maar weer wat je moet doen en welk karakter en instelling je schijnt te moeten hebben om in die cult en kartel te kunnen en mogen werken.

  1. Nou hij past daar goed in Den Haag, de vuurdoop heeft hij al gehad, keihard liegen en je eigen zin doordrammen en gewoon schijt aan de burgers hebben. Hij is cum laude geslaagd, dus nog meer geld verdienen pandjes opkopen en doorverkopen aan huisjesmelkers, hoef toch niet genoteerd te worden in het grote boek van Den Haag. Wat een armoede is dit land in geraakt

   1. Wat te denken van de zoon van Pieter van Vollenhoven met zijn duikbril op , die heeft geloof ik wel 600 panden via via in zijn bezit .

 2. Die denigrerende blik ,doet mij denken aan types met bepaalde ideeen over de Nederlandse samenleving . Het heeft geloof ik met de kleur grijs te maken ………….

 3. Het is een proleet. Puur voor eigen winst! Gemeente heeft oogkleppen op! Maar omdat hij voor de gemeente werkt en bouw en wonen in zijn portefeuille heeft kan je de mazen van de wet opzoeken. Daarbij heeft hij al huizen verkocht aan chinese huisjesmelkers in Rotterdam. Een villa voor een schrijntje gekocht. Witte boordencrimineel. Zoals zo veel vvd ‘ers. Echt triest dat de gemeente Schiedam dit toelaat. Als particulieren dit zouden doen hangen ze aan de schandpaal!

  Het wordt tijd dat dit verder juridisch wordt uitgezocht! Gemeente slaapt! Ieder weldenkend mens weet dat dit niet door de beugel kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *