WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VVD MAASSLUIS BIJ IFTAR VALT VERKEERD

MAASSLUIS- De jongerenorganisatie van de VVD in de Rijnmond (JOVD Rijnmond) is niet te spreken over het deelnemen van de VVD Maassluis aan een islamitische Iftar. De Maassluise VVD heeft na afloop ook iedereen een fijne Ramadan toegewenst. De JOVD spreekt van ‘selectief gedrag van de VVD Maassluis’. Volgens de jonge liberalen staat dit ‘in groot contrast met de afwezigheid van iedere erkenning in het afgelopen jaar van christelijke tradities, zoals Pasen en kerstmis’.

JOVD: ‘Het christendom heeft te maken met een steeds grotere vijandigheid. In april verscheen een rapport waarin werd gesproken van een wereldwijde vervolging van christenen die bijna het niveau van een genocide haalt. Dit onderzoek, geschreven in opdracht van de Britse minister van Buitenlandse zaken, stelt dat christenen de meest vervolgde groep ter wereld zijn. De benarde situatie waarin het christendom zich bevindt, maakt de dubbele standaarden van de VVD Maassluis nog schrijnender’.

De JOVD Rijnmond roept de VVD Maassluis op om de vermeende ‘voorkeursbehandeling’ per direct te stoppen ‘en in het vervolg een gelijke behandeling te waarborgen’. JOVD: ‘De christelijke traditie ligt ten grondslag aan onze Nederlandse cultuur en dient als zodanig gevierd te worden. De JOVD Rijnmond nodigt de VVD Maassluis dan ook hartelijk uit om volgend jaar gezamenlijk een paasontbijt te nuttigen.’

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *