Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VUURWERKVERBOD VLAARDINGEN IS SYMPTOOMBESTRIJDING’

VLAARDINGEN- Het CDA in Vlaardingen spreekt zich openlijk uit tegen een algeheel vuurwerkverbod. Fractievoorzitter Corné Venema: ‘Wij vinden het te ver gaan om gezinnen die op een veilige manier vuurwerk af steken op deze manier een verbod op te leggen’. De coalitiepartij vindt een vuurwerkverbod symptoombestrijding.

Afgelopen donderdag vergaderde de gemeenteraad over een algeheel vuurwerkverbod voor Vlaardingen. Het CDA is hier tegen, wel vinden de christendemocraten dat er alles aan moet worden gedaan om vernielingen en overlast in de stad tegen te gaan. De partij pleit voor hard optreden tegen raddraaiers tijdens de jaarwisseling.

Volgens burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) is het voor Vlaardingen het makkelijkst om aan te sluiten bij een landelijk vuurwerkverbod.

De Vlaardingse gemeenteraad moet binnenkort – als laatste gemeente in de regio Waterweg Noord – beslissen over een eventueel lokaal verbod in de eigen APV.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “‘VUURWERKVERBOD VLAARDINGEN IS SYMPTOOMBESTRIJDING’

  1. Als er geen vuurwerkverbod komt zorg dan dat het oogziekenhuis wat extra subsidie krijgt. Sluit tevens idioten uit van behandeling op kosten van de gemeenschap die ongelukjes krijgen met zware of zelfgemaakte explosieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *