RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VUURWAPEN EN DRUGS IN PAND SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Een pand in de Sint Liduinastaat (Hoek Huijsmansstraat) te Schiedam-West is op last van de burgemeester met spoed gesloten, nadat hier drugs en een wapen zijn aangetroffen. Dit kwam aan het licht, na een inval door de politie in verband met een groot onderzoek, vanwege gewelddadigheden in Rotterdam-Overschie.

Op 14 januari dit jaar vond een steekpartij plaats op de Willem Hedaweg in Overschie. Agenten troffen op straat twee gewonde mannen aan. Ter plaatse bleken de twee slachtoffers te zijn aangevallen door een groep. De gewonden zouden zijn gestoken met een machete. De daders waren op dat moment al gevlucht en zijn niet meer aangetroffen. Het strafrechtelijke onderzoek is hierop gestart door de recherche.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit onderzoek leidde onlangs naar de woning op huisnummer 82A (inclusief satellietschotel) in Schiedam-West. Dit pand is betreden door het team parate eenheid (TPE) van de politie. De TPE is onder andere gespecialiseerd in het werken in risicovolle situaties en het uitvoeren van aanhoudingen. In de woning werd een vuurwapen met scherpe munitie, een grote hoeveelheid hard- en softdrugs en een grote som contant geld aangetroffen. De bewoner is aangehouden als verdachte. Het huis is met spoed onder last van de burgemeester gesloten. De zaak is verder nog in onderzoek.

1 reactie op “VUURWAPEN EN DRUGS IN PAND SCHIEDAM-WEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *