Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW SCHIEDAM BEDREIGD MET SLACHTPARTIJ

SCHIEDAM- Een Schiedamse dreigt te worden geslacht door J. El B. uit Rotterdam. De man moet zich deze week verantwoorden voor de meervoudige strafkamer.

Volgens het Openbaar Ministerie heeft de 32-jarige Marokkaan, in de periode van 1 november 2020 tot en met 6 december 2020, inbreuk gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van zijn slachtoffer, door de vrouw veelvuldig berichten te sturen, te bellen en te achtervolgen. Ook zou El B. vrienden en familieleden van de vrouw hebben benaderen, met het oogmerk haar te dwingen iets te doen, niet te doen, te dulden en/of vrees aan te jagen.

Op 4 december heeft El B. zijn slachtoffer in Schiedam mishandeld, door haar meermalen tegen haar wang, gezicht en achterhoofd te slaan en vervolgens op te tillen en haar naar achteren te sleuren en op de achterbank van een auto te gooien.

Twee dagen later is de vrouw in Rotterdam bedreigd met enig misdrijf tegen het leven gericht, althans met zware mishandeling, immers heeft verdachte opzettelijk dreigend deze de woorden toegevoegd: ‘Ik ga jullie slachten allebei’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

3 reacties op “VROUW SCHIEDAM BEDREIGD MET SLACHTPARTIJ

  1. Wat een aanwinst is dat klotevolk toch ………ze bedreigen iedereen met de dood , staan vooraan met reltrappen en hebben de hoogste criminaliteitscijfers ……….Pffffffff

  2. Zolang dat soort de Sharia blijven naleven en maling hebben aan alles wat Nederlands is inclusief de rechtspraak (elke niet moslim of idee is haram volgens velen ) zal er niets veranderen.
    En zolang er nog onderdanige vrouwen rondlopen die zich als slaaf laten behandelen en onderdrukken en niet in opstand komen blijven dit soort gedragingen en misdrijven plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *