Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRIJWILLIGERSFEEST MAASSLUIS

MAASSLUIS- Ruim driehonderd vrijwilligers uit alle geledingen waren woensdag bij het vrijwilligersfeest in theater de Koningshof in Maassluis. Sporters, zangers, bestuurders, verzorgers en meer, zaten klaar voor de voorstelling van Hans en Steven Kazan; ‘Open kaart’.

Voorafgaand heette de coördinator van het Vrijwilligerssteunpunt, Hanneke Kerssemeijer, iedereen van harte welkom en startte zij de vrijwilligersfilm. Deze film met foto’s van Maassluise vrijwilligers warmde de zaal lekker op. Ook de poster van Loesje kwam voorbij: ‘Als elke vrijwilliger een ster kreeg, werd het nooit meer donker’. Waardoor de hele zaal oplichtte.

Vervolgens kreeg wethouder Arnold Keijzer het woord en bedankte, namens de gemeente, alle vrijwilligers in de zaal voor hun inzet het afgelopen jaar.

Hans en Steven Kazan zorgden voor het vermakelijke gedeelte. Met assistenten uit de zaal lieten zij het publiek met grote vraagtekens en een glimlach op hun gezicht achter. Dat was het sein voor burgemeester Koos Karssen, die samen met Arnold Keijzer, alle vrijwilligers naar voren haalde en hen persoonlijk bedankte. Aan het einde werd er een foto genomen van alle stralende sterren en werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje. Een gezellige afsluiting van een gezellig en warm samenzijn!

Aan de plannen voor 2015, het jaar van de Maassluise vrijwilliger, wordt al hard gewerkt.