Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRIJDAG DE 13-de VOOR BIBLIOTHEEK SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Vrijdag de 13-de om 13.00 uur sluit de bibliotheek in de Erker aan de Jan van Avennesstraat in Schiedam-West voorgoed. Tijdens een evaluatie is in goed overleg besloten om de samenwerking tussen het wijkcentrum en de bibliotheek niet in de huidige vorm voort te zetten.

Wat betekent dit voor de bezoekers?
Vanaf zaterdag 14 juli worden de materialen van de Bibliotheek Schiedam naar de andere Schiedamse bibliotheekvoorzieningen overgebracht, zodat deze hiervandaan uitgeleend kunnen worden.

Bibliotheekleden die de materialen van de Bibliotheek Schiedam willen lenen, kunnen na sluiting van de Bibliotheek in De Erker terecht bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Hof in Zuid, De Brug, De Nieuwe Harg en Jeugdbibliotheek De Klinker. Alle adressen en openingstijden zijn te vinden op www.debibliotheekschiedam.nl.

Kunt u niet zelf (meer) naar de bibliotheek gaan en wilt u wel graag blijven lezen?
Dan biedt de Bibliotheek-aan-huis-dienst de oplossing. Een vaste vrijwilliger haalt de door u gewenste materialen bij de bibliotheek op, en levert deze ook weer in. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard mag ook iemand anders dit voor u doen.

Heeft u vragen?
De Bibliotheek Schiedam is zeven dagen per week van 10.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar op: 010 714 63 00 of mail naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *