Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VREES VOOR SPOOKGEBOUW WIELERSPORTVERENIGING MAASSLUIS

MAASSLUIS- Er kunnen geen duurzaamheidseisen meer worden gesteld aan het nieuwe clubgebouw van wielersportvereniging De Coureur in Maassluis. Dat maakt wethouder Sjef Evers (VVD) duidelijk aan de eenmansfractie van GroenLinks (GL). De partij komt op de duurzaamheid uit wanneer de toekenning van kleedkamersubsidie voor de nieuwbouw wordt besproken. Evers: “Ze hebben een bouwvergunning gekregen. Daar zijn ook alle duurzaamheidsvragen, eisen en werkzaamheden in verdisconteerd. Daar gaat het vanavond niet over.”

GL is bang dat het nieuwe pand in het buitengebied van Maassluis spoedig zal vervallen tot een spookgebouw. Evers: “Ja, dat begrijp ik, maar de Coureur die bouwt kleedkamers en het hele gebouw en ze zullen maatregelen genomen hebben, als het niet bezet is dat het zodanig beveiligd is dat het geen spookgebouw wordt , dat vandalisme daar minder kans op heeft.”

Op 10 december ging, onder verdachte omstandigheden, een bijgebouw van de wielervereniging in vlammen op. De brandweer kon de brand, onder aan de Vlaardingsedijk, moeilijk bereiken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *