Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VREES VOOR MEER VLUCHTEN TRANSAVIA OVER SCHIEDAM

SCHIEDAM- Tegenstanders van de uitbreiding van het vliegverkeer boven Schiedam houden hun hart vast nu Transavia het vluchtschema voor de zomer van 2020 bekend heeft gemaakt. ‘Nog meer lowbudget pretvluchten van Transavia Boeings erbij op Rotterdam The Hague Airport (RTHA)’, zo wordt vastgesteld door de bewonersgroep tegen vliegtuigoverlast. Vooral vanwege de reeks nieuwe bestemmingen vanaf RTHA. Transavia opent lijndiensten naar Edinburgh in Schotland, Bilbao in Spanje en Perugia in Italië.

Hoewel er in Rotterdam meer vluchten bijkomen worden op Schiphol juist vluchten geschrapt. Transavia stopt met vluchten vanag Amsterdam naar Helsinki, Katowice, Sofia, Tirana en Reus. Wel wordt de nieuwe lijndienst naar Amman doorgetrokken naar de zomer en vliegt Transavia vaker naar Reykjavik en Beiroet.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “VREES VOOR MEER VLUCHTEN TRANSAVIA OVER SCHIEDAM

  1. Snelwegen A4, A20, A13. Een haven met alles erop en eraan. Treinen door de stad. Meer en meer mensen. Maar oh wee als er een extra vliegtuigje overkomt… Overigens gaan deze nieuwe bestemmingen ten koste van Nice en Lamezia dus de factor 0 vluchten erbij.

  2. Stemmingmakerij.
    Deze drie nieuwe bestemmingen van RTHA worden in totaal 11x per week aangevlogen. De vervallen bestemmingen Nice en Lamezia Terme waren samen ook goed voor 11 retourtjes per week. Het netto aantal vliegbewegingen blijft hetzelfde.
    De BTV is hiervan op de hoogte maar besluit dit feit achterwege te laten om hun eigen frame eraan te geven

  3. Het Comité Non-stop Tirana met Transavia pleit juist voor het handhaven van de rechtstreekse vlucht naar Tirana, die wordt geschrapt in AMS. Teken de petitie op https://nonstoptirana.petities.nl/ De vluchten naar Tirana zijn geen pretvluchten, maar een levensader om dit decennia gesloten land eindelijk eens te ontsluiten. Dat dit niet meer zou kunnen, is moreel een verwerpelijke zaak, ondanks alle problemen met overlast. Je kunt niet eens met de trein naar Tirana, er is geen station!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *