Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VREES OM KERSTGESCHENK SCHIEDAMSE VRIJWILLIGERS

SCHIEDAM- De vrees bestaat dat het komende kerstgeschenk voor de vrijwilligers in Schiedam opnieuw uitdraait op een teleurstelling. Vanuit de gemeenteraad wordt die vrees uitgesproken nu er het advies ligt – kosten 30.000 euro – om geen Proostjesmunten en geen bioscoopbezoek uit te delen alle Schiedamse vrijwilligers, maar om te komen met maatwerk.

Het stadsbestuur krijgt te horen: ‘Welke maatregelen treft het college om te voorkomen dat onze enthousiaste en waardevolle vrijwilligers met een dooie mus blij worden gemaakt, zoals vorig jaar toen verontwaardiging ontstond bij het vervangen van de Proosje-munten met een bioscoopbon voor de zaterdagochtend (een moment dat veel vrijwilligers juist vrijwilligerswerk doen en er dus geen gebruik van kunnen maken)?’

Schiedam stimuleert en waardeert vrijwilligerswerk op diverse manieren. In 2020 is onderzocht op welke manier de gemeente vrijwilligers op een best passende manier in de toekomst kan blijven waarderen. In overleg met vrijwilligers wordt hier in 2021 nadere invulling aan gegeven.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *