Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAGEN OVER TOESTAAN TERRASSEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Door het toestaan van het demonstratief openstellen van een aantal terrassen in Vlaardingen kunnen mensen in verwarring raken, omdat men niet meer weet wat wel of niet is toegestaan wanneer de overheidsinstanties in Nederland allemaal verschillend beleid voeren. Dat meent het AOV in de Vlaardingse gemeenteraad. De partij komt met schriftelijke vragen aan de burgemeester.

Afgelopen dinsdag stonden de stoelen en tafels van een aantal Vlaardingse horecazaken buiten, uit protest tegen de lockdown. Per brief aan de horeca zou de burgemeester de exploitanten vooraf hebben geïnformeerd over de wijze waarop zal worden omgaan met het protest. Het AOV had van die brief vooraf ook graag een kopie ontvangen.

Gezien de doelstelling van de openstelling wil het AOV van de burgemeester weten of het toegestane experiment nu heeft bewezen dat de horeca open kan: ‘Of is er juist sprake van het tegenovergestelde?’

Nol Kloosterman (AOV): ‘Kunt u zich voorstellen dat nu anderen, zoals bijvoorbeeld de overige ondernemers, organisatoren van evenementen, sportverenigingen, Haring en Bier festiviteiten, etc. etc. in Vlaardingen ook wel één of meerdere dagen de landelijke regels wensen te negeren door bijvoorbeeld (volledig) open te gaan voor het publiek en dat het dan in het kader van het gelijkheidsbeginsel het redelijk is, dat u dat dan ook toestaat? Zo nee, waarom niet?’

Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) zou tijdens het protest niet in eigen persoon poolshoogte zijn gaan nemen bij de diverse terrassen, maar zou zich hebben beperkt tot het uitzicht op één terras op de Markt. Het AOV hoort graag de motivatie voor deze terughoudendheid van de eerste burger.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “VRAGEN OVER TOESTAAN TERRASSEN VLAARDINGEN

 1. Ik vind dat alles open! De maatregelen op alle fronten zijn uit verhouding tot het doel, corona is inmiddels bewezen niet veel meer bedreigender te zijn dan de griep, tov werkeloosheid, depressie, ongezonde afstand, mondkapje, stilstaan IPV bewegen-sport….te erg voor woorden, ga je aub verdiepen en laat je niks wijsmaken, niet testen en zeker niet vaccineren!

  1. De griep is weg. Wat zien we ervoor terug? Het heeft de symptomen, aant. z-huisopnames, seizoensgebondenheid, IFR én risicogroep vd griep. Maar het is geen griep. De groeten! Enige verschil is de angst-PR en een overheid die op grove manier misbruik maakt van een bange bevolking.

 2. Oke, we hebben een jaar op jullie manier geprobeerd om “het virus met de hamer te verslaan”, Rutte en De Jonge. Conclusie: het werkt niet. Zullen we dan nu weer normaal gaan doen en vertrouwen op de groepsimmuniteit welke vorig jaar maart nog zo belangrijk was? Met een ifr<0,09 voor mensen onder de 70 kunnen sowieso alle maatregelen van tafel. Net als in Texas: alles open, zonder maatregelen. Opschalen IC en het virus rond laten gaan onder de gezonde populatie.

  In de zomer heb je ook geen last van andere griepvirussen….. ook het huidige heersende griepvirus (Corona of iets totaal anders) zal in de zomer nagenoeg 0 doden opleveren. In het najaar komt gewoon influenza terug…. of rhino….etc en men blijft het Covid19 noemen.

  Kom mij maar eens uitleggen waarom een land plat ligt, burgers kapot gemaakt worden, terwijl er per regio nauwelijks ic patiënten zijn.

  Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg. Open die boel dan! Bang voor vergunning? Allemaal open zonder vergunning!! Rutte is af, kan dan niets meer. Wel allemaal doen. Laat die onzinnige angst los!!! Als jullie het allemaal doen is Rutte weg!!! Maar de peilingen geven iets anders aan.

  Mensen zijn inmiddels geconditioneerd tot “tunnel” denken, iedere vorm van relevante informatie lijkt niet meer binnen te komen. De meeste hebben hun complete denkvermogen bij de overheid geparkeerd. De mensen zullen rap moeten ontwaken alvorens we hier ook met vrijheid’s armbanden lopen.

  Rutte en De Jonge gaan niets voor jou en mij doen vanwege hun hogere bazen. Ze moeten mee met Gates, WHO en WEF. Gates wil zijn rol op vaccins. De WHO past de definitie aan van een pandemie en groepsimmuniteit, zodat dat kan. WEF: ‘you own nothing and you’ll be happy’. En er wordt nog wat met ‘newspeak’ gestrooid….

  1. Steeds meer mensen scharen zich achter de eerdere genoemde ‘wappies’ hoe of realistische mensen ook genoemd worden.
   De gevallen regering, gesubsidieerde staats omroep en commerciële t.v. gesponsord door de farmaceutische industrie wringen zich nu in allerlei bochten om het percentage besmettingen hoog te houden. Doordat steeds meer mensen besmet raken, verneem ik steeds vaker dat de symptomen minimaal last geven. Heel veel mensen worden getest om het testen, niet omdat ze ziek zijn.
   Hoeveel mensen zijn er in deze periode niet ziek van gewone griep?
   Het standpunt dat 98% van de besmette mensen geen tot weinig last hebben, word hiermee weer ondersteund.
   Voorlopig sterven er meer mensen aan (mee)roken, 20.000 per jaar in Nederland. En straks de mensen die uitgestelde onderzoeken en operaties ook nog erbij opgeteld.

   Ben benieuwd naar het stemgedrag van de Nederlanders op 17 maart.
   Ruttelullo heeft met zijn mede companen Nederland aan de afgrond gebracht. Geven op 17 maart velen hem de kans om het volk daadwerkelijk in de afgrond te duwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *