Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAGEN OVER TOEGANKELIJKHEID PADEL VOOR ALLE SCHIEDAMMERS

SCHIEDAM- Wordt de sport Padel voor alle Schiedammers bereikbaar? Die vraag krijgt het stadsbestuur voorgelegd vanuit de gemeenteraad op basis van Kadernota Sport- en beweegaccommodaties 2021.

Padel is een racket- en balsport; een mix van tennis en squash. Sport van de toekomst, waar destijds binnen tennisbanen voor opgegeven zijn. De huur van een Padelbaan kost 45 euro voor 3 kwartier sporten.

In de kadernota geeft het stadsbestuur aan graag transparante tarieven te hanteren. Gelijke voorzieningen, tegen gelijke kosten en invloed op de tarieven, programmering en maatschappelijke functie van accommodaties. Ook wil de gemeente het beweegaanbod toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen.

2 reacties op “VRAGEN OVER TOEGANKELIJKHEID PADEL VOOR ALLE SCHIEDAMMERS

  1. Is golf voor iedereen bereikbaar? Is wedstrijdzeezeilen voor iedereen bereikbaar, en how about formule 1 racing?
    Er zullen altijd wel dingen zijn die niet iedereen kan betalen. Goed je best doen op school,hard werken en niet alles naar de kroeg brengen dan is er een hoop mogelijk, misschien zelfs padelbaantje huren.

  2. Helemaal eens met Hans. Het is onmogelijk om alle sporten voor alle bevolkingsgroepen toegankelijk te krijgen.

    Als het padel veld met volledige subsidie van uit het rijk en of gemeente aangelged wordt dan zou het een ander verhaal zijn want het gaat dan om gemeenschapsgeld dat door iedere burger via de belasting binnen gebracht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *