Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAGEN OVER OPVOEDEN IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Vlaardingse professionals zijn vanmiddag welkom om samen de ouderbetrokkenheid verder te vergroten. De afgelopen jaren zijn er al diverse initiatieven ondernomen om de ouderbetrokkenheid te stimuleren. In navolging van de miniconferentie ouderbetrokkenheid in 2014 komen de professionals op vanmiddag bij elkaar om hierover verder met elkaar in gesprek te gaan.

Op het programma staan onder andere: een voorvertoning van films die samen zijn ontwikkeld om de ouderbetrokkenheid te vergroten, het project Samen Leren van Stichting Aanzet én een interactieve sessie met Mariëtte Lusse (gepromoveerd in ouderbetrokkenheid) over samenwerken met ouders. Mirella van Markus, onder andere bekend van Hart van Nederland, is de dagvoorzitter.

Tijdens de bijeenkomst laat wethouder Jacky Silos (CDA) van de gemeente Vlaardingen een voorproefje zien van een digitale website en app over opgroeien in Vlaardingen die begin volgend jaar gelanceerd gaat worden. Op de website komt informatie  voor en door Vlaardingse ouders met opvoed- en opgroeivragen. Ook is er aandacht voor voorschoolse educatie, zoals kinder- en peuteropvang.

Ouders hebben een grote invloed op de ontwikkeling van hun kind. Ouderbetrokkenheid is daarom een belangrijk onderwerp voor de Vlaardingse professionals die betrokken zijn bij het begeleiden en opgroeien van Vlaardingse kinderen. Op woensdag 10 oktober is er een bijeenkomst voor de Vlaardingse professionals om samen de ouderbetrokkenheid verder te vergroten.

De bijeenkomst is van 14.15 uur tot 17.30 uur in bioscoop VUE Vlaardingen (Veerplein 134e).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *