WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VOORZIENINGEN OEKRAÏNERS SCHIEDAM GECONTINUEERD’

SCHIEDAM- Alle geboden voorzieningen voor Oekraïners in Schiedam zijn ook dit jaar doorgegaan. De voorzieningen zijn gecontinueerd, zoals burgemeester Cor Lamers (CDA) dit verwoordt, in de update naar de gemeenteraad, over de huisvesting van de Oekraïners.

De voorzieningen waarover het gaat betreft onder meer het locatiemanagement, beveiliging, catering, ambulante verpleging en huisartsenhulp, fietsen voor de schoolgaande kinderen, activiteiten en ondersteuning, leefgeld, toegang tot Vluchtelingenwerk en taallessen.

Lamers: ‘Deze voorzieningen hebben we kunnen realiseren binnen de door het Rijk vastgestelde vergoedingen. Na een aantal aanloopproblemen in het voorjaar en in de zomer van 2022 is het nu stabiel. Servicecontracten worden thans ook binnen de aanbestedingsregels afgesloten.’

2 reacties op “‘VOORZIENINGEN OEKRAÏNERS SCHIEDAM GECONTINUEERD’

  1. Correctie Lamers, deze voorzieningen heeft u kunnen realiseren door de belastingbetaler, en niet door ,,het rijk” die een tandje harder moet werken en bij de boodschappen iets dieper in de buidel moet tasten om deze homofobe alcoholistische racisten te kunnen onderhouden. ,,Het rijk” of ..de gemeente” halen het toch altijd weer weg bij de werkenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *