Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORZICHTIGE VERBETERINGEN MAASBOULEVARD SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- ‘Klagen over alle misstanden aan de Maasboulevard in Schiedam-Gorzen heeft wel degelijk zin’, valt te lezen op social media in berichten van actieve buurtbewoners. De toegang naar het Hoofdplein via de Voorhaven is sinds kort afgesloten voor het autoverkeer met hekken en betonnen biggenruggetjes, de politie belooft vaker te controleren aan het water. Eind vorige maand zijn meerdere automobilisten bekeurd voor het parkeren op het gras aan de Maasboulevard.

Het team van Buurpreventie De Gorzen heeft aangedrongen bij omwonenden en bezoekers van het park om altijd melding te maken van alle vormen van overlast bij de politie. Een extra tip is om foto’s te maken van alle geconstateerde misstanden en deze naar de gemeente te sturen via de buitenbeter app.

Sinds juni melden omwonenden van de Maasboulevard al dat het de spuigaten uitloopt met de misstanden in het park. Op het gazon wordt massaal gebarbecued met achterlating van rommel, inclusief de braai. Een slagboom tegen ongewenste bezoekers na 22.00 uur was na 3 weken al met geweld uit de muur getrokken en in de avond en nacht worden illegale races georganiseerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VOORZICHTIGE VERBETERINGEN MAASBOULEVARD SCHIEDAM-GORZEN

  1. Alleen jammer, dat het dan gebeurt op het moment, dat de zomer zijn beste tijd heeft gehad. Beetje mosterd na de maaltijd. Volgend jaar herkansing en gewoon actief handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *