Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORMAN CU-SGP VLAARDINGEN SAMEN OP SKATES IN GROENGEBIED

VLAARDINGEN- De fractievoorzitter van de CU-SGP in Vlaardingen heeft vanmiddag skates ondergebonden en is er in gezelschap op uit getrokken. ‘Even de benen wezen strekken’, laat Erik van Pienbroek zijn volgers op Twitter weten.

Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) heeft vlak voor de Paasdagen gezegd te rekenen op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle Vlaardingers. Hij zei dit in de uitzending van Omroep Vlaardingen in een toelichting op het besluit dat de Broekpolder niet wordt afgesloten, zolang inwoners hun best doen het groengebied te ontzien. Eenhoorn: “ Doe het alleen als het niet anders kan. En als u zegt, ja, ik moet er toch even uit, en u hebt niet een tuin of de mogelijkheid om even een rondje door de buurt te maken, doe het dan terughoudend. Ga niet in groepen. Liefst alleen. Als je toch even een rondje door de Broekpolder zou willen.“

De voorzitter van de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond kan recreatieparken, natuurgebieden of delen van deze gebieden, aanwijzen als verboden gebied, indien mensen zich niet houden aan de verplichte 1,5 meter afstand. In een aangewezen gebied mag dan helemaal niemand aanwezig zijn. Een aanwijzing van een gebied kan volgen op de aanwezigheid van te veel overtreders van de vrijheidsbeperkingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “VOORMAN CU-SGP VLAARDINGEN SAMEN OP SKATES IN GROENGEBIED

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *