Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORLEESVERHALEN VOOR KINDEREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op Sportpark Willem Alexander is nog tot 24 augustus een knusse pop-up bieb met boeken en strips ingericht speciaal voor kinderen. En dan kan je je ook nog eens voor laten lezen. De Voorleesbrigade leest vanmiddag mooie en spannende verhalen voor van 16.30 tot 17.00 uur 

Ga gezellig in een tentje zitten lezen, neem een paar kussens of relax met je vrienden op een van de twee lounge luchtbedden met een fijn boek. Je hebt genoeg keuze uit spannende leesboeken, leuke weetjesboeken, mooie prentenboeken of grappige strips. 
 
De pop-up bibliotheek vind je binnen op de hardloopbaan tegenover de grote knutseltent helemaal aan het eind. Natuurlijk kun je tot je 18e jaar ook gratis lid worden van de bibliotheek. In de bibliotheek in de Korenbeurs heb je nog meer keuze en vind je bovendien ook nog games en films. 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *