Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOORBIJ: WATERTOREN VLAARDINGEN GOOIT DEUR IN SLOT

VLAARDINGEN- De uitbaters van het restaurant en de B&B in de Vlaardingse Watertoren stoppen. Het stel, Eugène en Josien Schenkels, hebben besloten hun bedrijf nu te beëindigen vanwege de moeilijke omstandigheden voor de horeca door de lockdown. Eugene (70) gaat met pensioen.

Het liefst hadden de twee hun bedrijf overgedragen aan een ander, de toren staat al een jaar te koop, maar er heeft zich geen koper gemeld. Daarom blijft de Watertoren gesloten, in afwachting van een koper.

‘Eten en drinken in de watertoren’ was geopend sinds vrijdag 17 augustus 2018 . Een week eerder was de definitieve vergunning geaccordeerd.

De renovatie van de watertoren op De Buitenplaats Van Ruytenburch begon in het voorjaar van 2016. In de oorspronkelijke plannen werd uitgegaan van een bed & breakfast, een restaurant met terras, een kunstgalerie en een multifunctioneel verhuurbare ruimten.

De voormalige watertoren is door de gemeente Vlaardingen in juni 2015 verkocht aan architect Rolf Bruggink. Hij kwam met plannen voor zowel de watertoren als het stuk grond aan de zuidkant.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VOORBIJ: WATERTOREN VLAARDINGEN GOOIT DEUR IN SLOT

  1. Heb wel ideeen om ereen mooi cultureel gebeuren van te maken.restaurant, terras, galery en workshop ruimten…… maar dat kost geld en dat heb ik niet. Als iemand wil sponsoren ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *