WATERWEG ACTUEEL

VOORAL KIJKERS HORECAPAND VLAARDINGEN

VOORAL KIJKERS HORECAPAND VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het horecapand aan de Westhavenkade 1 in Vlaardingen blijkt lastig te verhuren. De eigenaar wil hier het liefst een Grand-Café in terug zien. Er zijn ook al geïnteresseerden geweest om het pand te bekijken, verzekert horecamakelaar Rik Hendriks uit Schiedam, maar tot op de dag van vandaag ontbreekt een handtekening onder het huurcontact.

Bij een goed plan of concept voor het pand valt te onderhandelen over de huurprijs van 4.886,20 euro per maand (ex BTW).

De laatste huurder trok eind 2016 de stekker uit het concept Grand-Café Berlijn. De voorgaande twee jaar waren voor de onderneming net niet genoeg om levensvatbaar te zijn. Het pand stond daarvoor ook al enige tijd leeg, nadat The Irish Pub vertrok naar huisnummer 31.

Het pand op nummer 1 is eigendom van bierbrouwer InBev, het moederbedrijf van merken als Hertog Jan, Hoegaarden, Leffe en Jupiler.

De locatie gelegen aan één van de mooie havens in Vlaardingen kan zonder overnamesom worden gehuurd. Er is een ruime mogelijkheid voor terrassen aan de voorzijde op de Westhavenplaats, maar ook aan de zijkant op de Westhavenkade aan het water.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

augustus 10th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *