Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DREIGEN SEKSUEEL GEWELD TEGEN OMA SCHIEDAM

SCHIEDAM- De 21-jarige Y. C. uit Schiedam moet vandaag voor de rechter verschijnen voor het dreigen met seksueel geweld tegen onder andere een bejaarde vrouw.

Op 4 mei 2019 werd S. B. in Schiedam bedreigd door C. met een enig misdrijf tegen het leven gericht en met zware mishandeling en verkrachting. Uit de rechtbankstukken: ‘Middels audioberichten dreigend C. de woorden toe te voegen: ‘Hoerenzoon, ik zal jouw moeder platneuken… die hoer… Als ik jou zie, dan zal ik jouw oma platneuken! Dat is heel eenvoudig, jij hoerenzoon! Ik zal jouw moeder neuken, ik zal haar voor jouw ogen platneuken! Zeg tegen die klootzak van een broer dat hij zijn aangifte moet intrekken anders maak ik hem af. Zeg tegen hem dat ik hem neer zal schieten, dat meen ik, echt waar’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.’

Nog dezelfde dag volgde een tweede tirade: ‘Ik zweer dat zelfs Allah hem niet uit mijn handen zal kunnen redden op het moment dat ik hem zie. Ik zweer bij Allah dat hij niet voor mij moet verschijnen! Mocht dat wel gebeuren, dan zweer ik bij Allah dat ik ervoor zal zorgen dat zijn moeder een heel jaar om hem gaat huilen door de hoeveelheid aan sporen die zij in zijn gezicht zal zien!’

De zitting staat voor vanmiddag op de rol.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

9 reacties op “DREIGEN SEKSUEEL GEWELD TEGEN OMA SCHIEDAM

  1. Wat een varken.
    Het zal wel weer een geflopte gelukszoeker zijn die geen kansen heeft gehad in Nederland, of een figuur die werd gepest door de politie door zijn afkomst.
    Zal ook wel op de Dam in Amsterdam met zijn vuistje omhoog gezeten hebben.

    In bepaalde bevolkingsgroepen en cultuur is het (nog) heel normaal om minderjarigen te huwen en te te trouwen met je nicht of neef. In het verleden oefenden dit soort varkens de sexuele daad op schaapjes. Tegenwoordig willen ze Nederlandse oma’s verkrachten. Jammer dat hij Allah erbij haalt, dat werkt weer zo stigmatiserend.

    1. Idd Martin , Ze hebben tientallen jaren geleden in Nederland de deuren opengezet voor een zooitje buitenlandse losers en we vragen ons nu af waarom ze zo raar doen …………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *