Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOOR 2 MILJOEN EURO NEP-MERKKLEDING SCHIEDAM

SCHIEDAM- In een bedrijfspand in de Fokkerstraat in Schiedam is een partij nep-merkkleding aangetroffen. Geschat wordt dat de kleding een inkoopwaarde vertegenwoordigt van meer dan twee miljoen euro. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De illegale waar is aangetroffen bij een integrale controle door de gemeente in samenwerking met de politie en andere partners. Verder werden drie gestolen voertuigen en gevaarlijke stoffen aangetroffen. Ook is een BMW X6 in beslag genomen in verband met wederrechtelijk verkregen voordeel.

De vrachtauto met merkkleding was half uitgeladen; de merkkleding stond in dozen in het pand. De kleding is vernietigd en de gestolen auto’s zijn in beslag genomen. Het pand is op last van de burgemeester gesloten.

De controle werd uitgevoerd door de politie in samenwerking met de gemeentes Rotterdam en Schiedam, Belastingdienst, DCMR, UWV, LIV Stedin en douane. De overheid pakt ondermijning gezamenlijk aan. Door deze gezamenlijke aanpak kan de overheid bijvoorbeeld strafrechtelijk vervolgen, illegaal verkregen vermogen afpakken, panden sluiten en openstaande belastingen innen. Zo wordt de onaantastbaarheid van criminelen doorbroken en maken we wijken en buurten weer veiliger.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “VOOR 2 MILJOEN EURO NEP-MERKKLEDING SCHIEDAM

    1. Ja. Natuurlijk moet je dat vernietigen. Of wilt u mensen die ‘niets meer bezitten’ (?) opzadelen met boetes omdat ze met hun nep-gucci en nep-adidasje door de Action lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *