Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOLGEND JAAR UITWERKING AANBEVELINGEN CULTURELE RAAD MAASSLUIS

MAASSLUIS- De aanbevelingen van de Culturele Raad Maassluis (CRM) worden volgend jaar verder uitgewerkt in gesprek met de CRM. Die toezegging doet het gemeentebestuur van Maassluis. De CRM heeft een aantal aanbevelingen gedaan waaronder de mogelijkheid om met projectontwikkelaars een budget af te spreken voor kunst in de openbare ruimte, subsidies voor verenigingen en het beleid rondom huisvesting van culturele organisaties.

De afgelopen jaren heeft de CRM geregeld opmerkelijke aanbevelingen gedaan. Zo werd 3 jaar terug serieus getwijfeld bij een aantal rollen en taken van de Bibliotheek en Theater Koningshof die waren vastgesteld in de cultuurvisie.

Leden van de CRM kwamen 2 jaar terug mert de aanbeveling om het boekje ‘Kies voor sport’ uit te breiden met kunst en cultuur activiteiten voor kinderen.

De CRM is een adviescommissie ingesteld door het gemeentebestuur met als doel het adviseren van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad op het gebied van kunst en cultuur. De CRM verstrekt deze adviezen gevraagd en ongevraagd.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *