RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VOEDSELBANK SCHIEDAM ZOEKT SPONSOREN KERSTDINER

SCHIEDAM- Ook dit jaar wordt er een groot kerstdiner georganiseerd voor alle cliënten van de voedselbank in Schiedam. Ook de kleintjes worden dit jaar niet vergeten.

In de Sint Janskerk zullen dinsdagavond de gedekte tafels weer klaarstaan samen met een buffet waar alle gasten een smakelijke maaltijd zullen vinden. Van het orgel klinken de bekende kerstklanken. Verder wordt de avond opgeluisterd door het Dickenskoor uit Schiedam.

Het kerstdiner wordt mogelijk gemaakt door vele sponsors en vrijwilligers uit Schiedam, maar wat betreft de financiën is de organisatie nog niet helemaal rond. Ze kunnen nog donaties gebruiken voor zo’n vijftig couverts. Wilt u als betrokken Schiedams bedrijf, organisatie of particulier ‘weer’ meedoen aan deze unieke actie dan kunt u contact opnemen met: Hanneke Guijt via e-mail of tel. 0655777806 Men kan het bedrag = het aantal couverts dat u wilt adopteren x 25 euro overmaken op Bankrekeningnr. IBAN NL16INGB0006508238 van Stichting Voedselbank Schiedam o.v.v. Kerstdiner 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *