Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGSE PORTRETTEN VAN VREDE

VLAARDINGEN- Drie vrouwen in Vlaardingen gaan ‘portretten van vrede’ maken tijdens de Vredesweek. Kom op zaterdag 15 en woensdag 19 september langs in het atelier van Beaty Czetö en ga in gesprek over uw associatie met vrede. Hoe ziet vrede er uit in uw ogen? Welk voorbeeld van (naasten)liefde wilt u delen?

Als ambassadeur van de Vrede in Vlaardingen zocht kunstenaar Beaty Czetö contact met de initiatiefnemers van het eerder dit jaar gestarte Portretten van Vlaardingen. Vanaf de eerste editie reageren de deelnemers enthousiast. Voor Portretten van Vrede, de speciale editie tijdens de Vredesweek, zoomen de dames in op ieders persoonlijke associatie met vrede en liefde. Dit kan aan de hand van een voorwerp, een herinnering, een muziekstuk, een dichtregel. Het kan en mag van alles zijn. Bojoura tekent wat ze ziet en Marleen vangt met woorden de kern van het verhaal.

Data: zaterdag 15 september van 13.00 – 15.00 uur en woensdag 19 september van 14.00 – 16.00 uur
Locatie: atelier Beaty Czetö, Landstraat 49 in Vlaardingen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *