Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGSE KROEG WIL MET OLIEBOLLEN LOCKDOWN OVERLEVEN

VLAARDINGEN- Met het bakken en verkopen van oliebollen poogt Café Matinee in Vlaardingen de lockdown te overleven. Vandaag en morgen kunt u bij Matinee terecht van 12.00-19.00. De verkoop vindt plaats vanuit Café Plein 34 (naast Matinee) op de Westhavenplaats.

Voor oliebollen met of zonder krenten betaalt u 80 cent. Er worden ook kerststukjes verkocht vanaf 9 euro. En feestpakketjes voor 20 euro.

Matinee werd op 3 september voor 2 weken gedwongen gesloten vanwege het niet naleven van de noodverordening. De voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, Ahmed Aboutaleb (PvdA), had dat besloten op verzoek van de Vlaardingse burgemeester Bas Eenhoorn (VVD).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “VLAARDINGSE KROEG WIL MET OLIEBOLLEN LOCKDOWN OVERLEVEN

  1. Je laat je zaak niet zomaar klappen, omdat anderen je dicht willen houden. Voor wat?! Een virus waar amper mensen aan dood gaan (0,24 %!!!).

    Ze dreigen over de kop te gaan, hun personeel dreigt zonder werk te komen, hun toekomstperspectief is zwarter dan zwart aan het worden.

    Alles moet open. Stoppen met die onzin. De griep in 2018 had meer doden op zijn lijst. Toen was er ook niks aan de hand.

    In plaats dat Koninklijke Horeca Nederland in verzet komt en het voor de horeca zou moeten opnemen zijn ze gewoon bang. Ik heb namelijk niet echt iets zinnigs van ze gehoord waar de hele horeca wat aan heeft ….. heel afwachtend allemaal.

  2. Als ze dan ipv. poedersuiker , een ander wit poeder over de oliebollen strooien , zijn ze gelijk van alle ellende af en blijft de zaak nog vele jaren bestaan ……………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *