Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VLAARDINGSE HORECA WORDT OVERGENOMEN DOOR ONDERWERELD’

VLAARDINGEN- De Vlaardingse horeca wordt overgenomen door de onderwereld. Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) ziet een ontwikkeling die in de hand wordt gewerkt door de crises (veroorzaakt door de lockdown).

Eenhoorn: “Laat ik een voorbeeld geven wat op het ogenblik zeer actueel is. Er zijn zeer veel horecabedrijven die in grote problemen komen, die schulden opbouwen en die worden benaderd door mensen die zeggen; ik kan voor jou een hele goeie lening organiseren. Ik kan het bedrijf, of jouw onroerend goed, overnemen tegen goeie voorwaarden. Dan kun je straks weer beginnen. Dan ben je weliswaar niet meer de eigenaar van het pand, maar dan kan ik het voor je regelen.”

Voor de burgemeester is dit een vaststaand feit. Eenhoorn: “We horen steeds meer geluiden dat goedwillende ondernemers worden verleid door de criminelen met héél’, héél veel geld, die op deze manier nu heel snel een positie in de bovenwereld kunnen organiseren.”

Een oplossing is niet voor handen, zo lijkt het. Oorzaak en gevolg blijven buiten beeld. De burgemeester signaleert slechts dubieuze overnames: “Het is heel belangrijk dat we dat erkennen, dat we dat zien, want als dat bij ons in de Hoogstraat gebeurt, of waar dan ook, dat we zien dat er ineens andere eigenaren komen, wat niet koosjer is, dat niet de goede achtergrond heeft en dat waarschijnlijk uit de drugscriminaliteit naar boven komt in de bovenwereld.”

De woorden van Eenhoorn komen kort nadat de burgemeester de covid-hoax heeft bestendigd met een feitenvrije relaas voor de mondkapplicht. De hoax geeft het Kabinet de mogelijkheid om de horeca een sluiting op te leggen voor onbepaalde tijd, met desastreuze gevolgen voor de ondernemingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “‘VLAARDINGSE HORECA WORDT OVERGENOMEN DOOR ONDERWERELD’

 1. Hoe ironisch….de aller grootste criminelen en onderwereld zijn deze onderdrukkers zelf die zich huisvesten in het gemeentehuis en deze tirannie op hun eigen volk denken te kunnen opleggen ( Persoonlijk wil ik mij absoluut niet vergelijken met deze Archons).

  Het is de burgemeester zelf (ook die uit Schiedam enz.) die de grootste leugenaar en mensenrechtenschender is, samen met zijn vrijmetselaarslaafjes die de rol als ”wethouder” hebben. Zei zijn het die aansprakelijk zijn en dadelijk ook schuldig bevonden zullen worden als ze voor dit hoogverraad opnieuw, net als 75 jaar geleden toen we destijds beweerden dat dit nooit meer zou gebeuren, voor de Neurenberg tribunalen berecht zullen worden.

  Moge God genade hebben op hun ziel, al betwijfel ik dat ten zeerste.

  1. Dit is nog zachtjes uit gedrukt , denk hier ook eens aan de schadalige handelen bij Stroomopwaarts MVS
   Van dreigenmenten , intermidatie , en vele andere dingen die het dag licht niet kunnen verdragen
   maar goed het zal eens tijd wordne dat eerst daar eens schoonschip gemaakt word er ze andere mensne gaan lopen beoordelen.

 2. Pff sommige reacties staan vol met paranoia en achterdocht die los staan van de inhoud van dit artikel. Laten we ons focussen op de kern van het artikel. Straks zitten we lekker aan de bar een pilsje te drinken of een hapje te eten en van de winst wordt geïnvesteerd in de onderwereld. Daar wil ik niet aan bijdragen, maar met mijn kennis van zaken kan de overheid hier weinig tegen doen. Daar Maak ik mij zorgen om.

 3. Het zal me een worst wezen wie de eigenaar van het etablissement is waar ik ooit weer op een terrasje hoop te zitten. Onderwereld, bovenwereld, ik discrimineer niet. Als de keuken schoon is en mijn glas goed gevuld mag wie dan ook er een centje aan verdienen. Voorlopig is de overheid in mijn ogen de meest verdienende aan de horeca met die idioot hoge accijnzen op een drankje. Gezien hun gedrag en gewoeker beschouw ik die branche als de echte onderwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *