Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGSE HOOFDSPONSOR VOOR ATLETE FAKEN

VLAARDINGEN- Running Friends Company uit Vlaardingen is de nieuwe hoofdsponsor voor atlete Lindsey Faken van CAV Energie uit Barendrecht, die haar zal voorzien van hardloopkleding en accessoires. Mocht u in dezelfde outfits willen lopen als Lindsey, dat kan. Deze kleding is te koop in de winkel en verkrijgbaar via de webshop (www.runningfriendscompany.nl), maar mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact op nemen met eigenaresse Augusta van Hoogdalem, info@runningfriendscompany.nl. Voor alle Barendrechters zal Lindsey zorgen dat de bestellingen ook persoonlijk thuis worden afgeleverd.

Running Friends Company is naast een hardloopwinkel ook aangesloten bij de atletiekunie en hardlooptrainers.nl. Bij Running Friends Company kan men o.a. ook terecht voor start to run- en mindful run cursussen en hardloop- en bootcamptrainingen.

Ook organiseert Running Friends Company vele evenementen waaronder hardloopwedstrijden. “Vanwege de huidige maatregelen kunnen deze wedstrijden helaas niet plaatsvinden, maar we zoeken altijd naar oplossingen. Zo organiseren we vele virtuele runs en in verschillende hardloop whatsappgroepen motiveren we elkaar”, aldus Augusta. Voor Lindsey is motivatie geen issue: “Juist nu ben ik alleen maar dankbaar dat wij in Nederland nog naar buiten mogen en gezien mijn afkomst prijs ik mij nog altijd gelukkig met de kansen en vrijheden die wij hier in Nederland hebben.”

Zodra er weer wedstrijden mogelijk zijn zal Lindsey deelnemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden. Tevens wordt Lindsey ondersteunt door Mirjam van Raamsdonk Fotografie uit Barendrecht, BeMassaged uit Ridderkerk, Fysiotherapie Carnissehuis uit Rotterdam en Fysiotherapie Smitshoek uit Barendrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *