WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGS DUO ZET VERLOREN AFLEVERING ONLINE

VLAARDINGEN- Het Vlaardingse duo Bassie en Adriaan heeft een verloren gewaande aflevering van hun televisieserie teruggevonden en online gezet. De originele tape van de aflevering uit de serie Het geheim van de sleutel is in 1979 gewist, maar onlangs opgedoken op een oude VHS-videoband. De beroemde clown en acrobaat hebben de oude tv-uitzending op hun YouTube kanaal gezet. De eerste 5 minuten zijn nu voor iedereen te zien. Wie het hele programma wil bekijken moet zich abonneren. Al 100.000 fans gingen u voor.

Vorig jaar heeft Bas van Toor, die jarenlang de rol vervulde van clown Bassie, om gezondheidsredenen een punt gezet achter zijn showbizzcarrière. Van Toor is inmiddels 83 jaar. Zijn broer Adriaan van Toor resideert al jaren in Spanje.

In 2017 sloten Bassie en Adriaan hun uiterst succesvolle tentoonstelling af in het Theater Flamingo in Vlaardingen. Naar nu blijkt hun laatste grote wapenfeit. Al direct na opening van de tentoonstelling in juni moesten de beroemde Vlaardingse kinderhelden een limiet stellen aan het aantal bezoekers wat tegelijkertijd naar binnen mocht in het theater. De belangstelling was zodanig dat de artiesten hun fans adviseerden om niet in het weekend, maar op een doordeweekse dag langs te komen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *