Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGS BEDRIJF WIL GROEN INITIATIEF SPONSOREN

VLAARDINGEN – De Hek Online Marketing is op zoek naar een groen initiatief in de steden langs de waterweg om hen te sponsoren in online marketing. Het bedrijf wil zo teruggeven aan de regio.

Met meer dan 11 jaar ervaring is De Hek Online Marketing een rotsvaste schakel tussen het MKB en de online wereld. Na brand in het pand afgelopen jaar, moest het marketing bedrijf zich in tijdelijke locaties vestigen. Vanaf 1 maart heeft het bedrijf zijn eigen, nieuwe pand betreden in Vlaardingen. Om dit te vieren en terug te geven aan de maatschappij, willen ze een groen initiatief sponsoren.

Sponsoring van marketing
Om te vieren dat het bedrijf aan het uitbreiden en groeien is, wil het iets terug doen voor de maatschappij. Zelf zijn ze erg fan van groene initiatieven en hier willen ze iets voor betekenen. Een nieuwe website (of een stoere upgrade) én begeleiding met marketing. Denk aan hulp bij social media, content creatie en meer.

‘We zijn zelf fan van groene, duurzame initiatieven en we willen helpen om onze omgeving beter te maken. Wij geloven in teruggeven. Door een groen en duurzaam initiatief meer bekendheid te geven, hopen we dat we een steentje bij kunnen dragen aan een betere leef- en ondernemersomgeving in onze regio.‘ – Frank de Hek, eigenaar De Hek Online Marketing

We zijn op dit moment met z’n allen manieren aan het zoeken om het nieuwe normaal te bekleden. Het is duidelijk dat er een grote verschuiving naar ‘het online’ plaatsvindt en De Hek Online Marketing is hier helemaal in thuis. De Hek Online Marketing staat klaar om zijn groene buren een duwtje in de juiste richting te geven.

Groen initiatief aanmelden?
Denkt u dat u het mooiste groene initiatief heeft langs De Waterweg? Of kent u een duurzaam bedrijf dat wel gratis marketing en een website zou kunnen gebruiken? Neem dan een kijkje op onze website: www.DeHek.online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *