Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGERS GEZOCHT VOOR KLANTENPANEL BLANKENBURGTUNNEL

VLAARDINGEN- Rijkswaterstaat (RWS) vindt de mening van Vlaardingers belangrijk over de aanleg van de Blankenburgtunnel. Via een digitale vragenlijst wil RWS bewoners en bedrijven in de directe omgeving van de Blankenburgverbinding vragen om twee keer per jaar een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt 10 à 15 minuten. Via de vragenlijst hoort RWS graag uw mening over de volgende onderwerpen ten aanzien van de aanleg van de Blankenburgverbinding:

 – Communicatie over de werkzaamheden?
 – Hinder van de werkzaamheden en de hinder beperkende maatregelen?
 – Uw ideeën over hoe we aanvullende hinder beperkende maatregelen kunnen treffen?
- Andere opmerkingen of tips van u aan Rijkswaterstaat of aannemerscombinatie BAAK over
het project Blankenburgverbinding.

Het Blankenburgpanel bestaat uit bewoners en ondernemers die in of om het projectgebied van de toekomstige A24 Blankenburgverbinding wonen of werken.  Aanmelden kan HIER.

De Raad van State heeft vorige week de bezwaren tegen de aanleg van de Blankenburgtunnel ongegrond verklaard. De tunnel, met de officiële naam Maasdeltatunnel, komt er definitief, samen met een nieuw stuk snelweg om de A15 en A20 met elkaar te verbinden. Tegen de oeververbinding tussen Vlaardingen en Rozenburg was bezwaar gemaakt door meerdere natuur- en milieuorganisaties.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “VLAARDINGERS GEZOCHT VOOR KLANTENPANEL BLANKENBURGTUNNEL

  1. Dat er een extra tunnel komt, nou ja dat is dan eenmaal zo. Dat er geen fietspad in komt is bijzonder dom. Fietsverkeer door forenzen zal sterk toenemen de komende jaren, door de steeds betere E-bikes. De Tunnel wordt dus niet toekomstproef gemaakt. #Slechtezaak van het Havenbedrijf en Rijkswaterstaat enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *