Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGERS GETERGD DVO’32 BEHAALT ZEGE OP BOTLEK

VLAARDINGEN- Na een serie van 4 opeenvolgende nederlagen waarin het allemaal niet wilde lukken en ook niet meezat heeft de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf vandaag alle frustratie van zich afgespeeld. Een getergde thuisploeg was vandaag een maatje te groot voor SC.Botlek .De gasten uit Spijkenisse werden vanaf het begin vastgepind en binnen 5 minuten leidde DVO al met 2-0 door Nico Huijer die voorbereidend werk van Floris Keizerwaard knap afwerkte en een bekeken balletje van Colin Pleijsier die een assist van Nico Huijer binnenschoot. DVO’32 gaf vol gas, een vrije trap van Floris Keizerwaard spatte op de kruising uitéén, Botlek mocht van geluk spreken dat aanvoerder Mick Loendersloot er met geel vanaf kwam toen hij de doorgebroken Nico Huijer met een overtreding stuitte, en Frank Boer ’s inzet werd van de lijn gehaald. Kortom het was DVO’32 wat de klok sloeg. Colin Pleijsier prikte vlak voor de thee de 3-0 erin met een bekeken vrije trap en daarmee kwamen de gasten er nog goed vanaf. Na de rust namen de Vlaardingers wat gas terug maar de kansen op een hogere score bleven komen, met name door de goede combinaties sneed DVO meermaals door de Spijkenisser defensie heen. Pas in de 64e minuut moest DVO’s keeper Ruben Verboon zich strekken om een tegentreffer te voorkomen. Een tegentreffer die er toch kwam nadat DVO’32 wat passief reageerde toen de overigens goed fluitende arbiter Predrag Obradovic niet floot voor een vermeende overtreding op het middenveld van Botlek, de gasten schakelde snel en uit een carambole viel het leder goed en de 3-1 was een feit. Daarna was daar toch weer de twijfel zo van het zal toch niet, na 4 nederlagen op rij is het vertrouwen broos maar de thuisploeg rechtte de rug, Nico Huijer schoot nog op de binnenkant paal maar de uiterst trefzekere Tim Kievit was 2 maal op de juiste plaats om 2 assists van de man of the match Floris Keizerwaard af te maken. 5-1 over en sluiten .Botlek kwam er deze middag niet aan te pas daarvoor waren de Vlaardingers te sterk. Maar DVO’32 liet vandaag gelukkig weer eens zien goed te kunnen voetballen, men knokte ook voor elke grasspriet. Het werd hoog tijd hoorde men langs de lijn. Volgende week uit naar GHVV’13 in Heenvliet is qua competitie de next stop. Aanstaande dinsdag echter is er aan de marathonweg de confrontatie met Zondag 1eklasser Hillegersberg in het kader van de Voetbal Rijnmond Cup 1e ronde aanvang 20.00 uur. Dus voor nu gegroet.

Zaterdag 2 November 2019 aanvang 14.30 uur DVO’32-SC.Botlek 5-1 (3-0)

Scheidsrechter Predrag Obradovic uit Capelle aan den IJssel gaf geel aan Mick Loendersloot en Bennie Blokland beiden van SC.Botlek.

Scoreverloop: 2e 1-0 Nico Huijer, 4e 2-0 Colin Pleijsier, 42e 3-0 Colin Pleijsier, 69e 3-1 sc.Botlek, 83e 4-1 Tim Kievit, 88e 5-1 Tim Kievit.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Frank Boer (79e Achraf Bouchrit), Atakan Karacoskun, Pieter van der Veen, Nick Rutten, Walter Zomervrucht (c.), Ruud Durinck, Floris Keizerwaard, Robin den Breems ( 65e Tim Kievit), Colin Pleijsier, Nico Huijer ( 79e Mark Verkade).

Opstelling SC.Botlek: Patrick de Zoete, Mehdi Nouhali, Xavier Demmendaal, Mick Loendersloot (c.)( 65e ??), Koen Spitters, Jermaine van Pijkeren, Bennie Blokland (45e Jubertien Mariana), Stef Oppong (45e Mike Kortsmit), Tim Oppong, Randy de Macker, Kevin Michilsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *