WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGERS BLIJVEN STEKEN OP GELIJKSPEL: GDA-DVO’32 0-0

VLAARDINGEN- Na het 2-2 gelijkspel vorig weekend aan de Marathonweg tegen Monster heeft DVO’32 vandaag in Loosduinen op sportpark Madestein wederom niet gewonnen.Tegen GDA wat op het einde met kunst en vliegwerk de boel schoon hield wist de ploeg van trainer Ben Hoogwerf de vele kansen na de thee niet in winst om te zetten en bleef het 0-0.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat in de 1e helft DVO in een te laag tempo speelde om de thuisploeg te verontruste , sterker nog vanuit de counter kreeg GDA zelfs 2 dotten van kansen om een voorsprong te nemen maar gelukkig voor de Vlaardingers stond het Haagse vizier niet op scherp. DVO’32 had wel het meeste balbezit maar verder dan een schot naast van Colin Pleijsier kwam men niet. Derhalve dus de beruchte krakeling 0-0 in de rust. Na de break een beter DVO wat de tegenstander vastzette en steeds meer voor de goal van GDA verscheen maar pech,te lang treuzelen en scherpte voorkwamen achtereenvolgens een treffer van Colin Pleijsier ( 1 op 1 gered door GDA’s keeper ),Mark Verkade ( schot geblokt ), Frank Boer ( teenlengte tekort), een rebound van Tim Kievit ( van de lijn gewerkt) en bij het scheiden van de markt nog een kopbal van Nick Rutten ( gered keeper ) konden de boel niet breken . Michel Zuur voorkwam bij die ene spaarzame counter nog een goal van GDA zodat aan het einde er 0-0 bleef staan. Geen winst dus voor de equipe van de marathonweg die vandaag verzuimde de winst mee terug naar Vlaardingen te nemen echter GDA knokte ook voor wat het waard was en dus is de puntendeling oke.

Volgende week komt de Haagse Politie Sport Vereniging naar Vlaardingen en gaat de districtbeker weer verder.

Zaterdag 7 September 2019 aanvang 14.30 uur GDA – DVO’32 0-0 ( 0-0 )